معاون غذا و دارو دانشگاه جندیشاپور اهواز:
هر ایرانی روزانه 10 تا 12 گرم نمک مصرف می کند
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: عمده مصرف نمک ما در مصرف نان است. در ایران سالانه 160 کیلوگرم نان مصرف می کنیم در حالی که در آمار جهانی مصرف نان 25 کیلوگرم است یعنی 6 برابر آمار جهانی نان مصرف می کنیم.
حسین برزگر در نشست خبری که در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: قطعا پایش فشار خون به هر نتیجه ای برسد، جهت تامین داروی مورد نیاز آمادگی لازم وجود دارد و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: همچنین داروخانه ها به عنوان پایگاه های همکار در سنجش فشار خون در این طرح فعال خواهند بود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: علل و عوامل فشار خون بسیار زیاد هستند اما آنچه به حوزه غذا و دارو مربوط میشود بحث مصرف نمک است که عامل بسیار مهمی در بروز فشار خون بالا است.
برزگر بیان کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی مصرف نمک هر فرد باید روزانه 5 گرم باشد در حالی که در ایران روزانه بین 10 تا 12 گرم نمک مصرف می کنیم.
وی ادامه داد: عمده مصرف نمک ما در مصرف نان است. در ایران سالانه 160 کیلوگرم نان مصرف می کنیم در حالی که در آمار جهانی مصرف نان 25 کیلوگرم است یعنی 6 برابر آمار جهانی نان مصرف می کنیم.
برزگر با تاکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف تصریح کرد: با مصرف غذاهای فراوری شده مانند کنسروها، ترشیها و غذاهایی که الگوی مصرف ما را به هم زده، آسیب زیادی می بینیم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز همچنین با تاکید بر لزوم توجه به نشانگرهای غذایی در خرید اقلام مورد نیاز گفت: نشانگر سبز به معنی مقدار کم، نارنجی به معنی مقدار متوسط و قرمز به معنی مقدار زیاد از یک ماده است که باید افراد در هنگام خرید به این نشانگرها دقت کنند تا از بروز بیماریها جلوگیری کنند.
-
یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲:۱۳:۲۵ AM
-
۹۲ بازديد
-
ایسنا
-
حسین برزگر
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/119216/