رییس مرکز بهداشت خوزستان خبر داد:
تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خوزستان در ماه رمضان
اجتماعی
بزرگنمايي:
خوزستان آنلاین - رییس مرکز بهداشت خوزستان از تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط استان بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.
دکتر شکرالله سلمان زاده در گفتوگو با ایسنا - منطقه خوزستان، در خصوص فعالیتهای بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: هر ساله قبل از شروع ماه مبارک رمضان بازرسی از اماکن عمومی و به ویژه مساجد انجام می شود و همکاران در مورد بهداشت فردی، نظافت نمازخانهها و همچنین توزیع افطاری و سحری تذکرات لازم را به متولیان میدهند.
وی ادامه داد: همچنین بازرسی مراکز تهیه و توزیع با تاکید بر شیرینیفروشیها و آش و حلیمیها تشدید میشود.
رییس مرکز بهداشت خوزستان اجرای این بازدیدها را در راستای حفظ سلامت مصرفکنندگان مواد غذایی عرضه شده در مراکز تهیه و توزیع و همچنین مراسم مختلف افطاری و سحری عنوان کرد و گفت: اکیپهای دو و سه نفره بازرسی در ساعتهای صبح، عصر و شب هنگام، از مراکز تهیه و توزیع بازرسی را انجام میدهند و از سلامت مواد غذایی اطمینان حاصل میکنند.
سلمانزاده بیان کرد: همچنین از طریق اتاق اصناف از متصدیان مراکز تهیه و توزیع مختلف خواسته شده که از عرضه مواد غذایی غیر مجاز خودداری کرده و آش و حلیم را در ظروف گیاهی یا ظروف تایید شده وزارت بهداشت عرضه کنند.
وی ادامه داد: مردم نیز باید به منظور حفظ سلامت خود، مواد غذایی مورد نیاز را از مراکز تهیه و توزیع مجاز و بهداشتی خریداری کرده و زولبیا و بامیه را تنها از فروشگاههای قنادی دارای مجوز و نه سوپر مارکتها و سایر اصناف خریداری کنند.
رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: همچنین اگر قصد دارند از آش و حلیم یا سایر غذاهای داغ استفاده کنند ترجیحا ظروف موجود در منزل مثل قابلمهها یا ظروف شیشهای دربدار را برای خرید همراه ببرند.
سلمانزاده گفت: همچنین توجه داشته باشند که به منظور جلوگیری از مسمومیتهای غذایی، غذای آماده را یا در یخچال و یا در دمای بالای 70 درجه نگهداری کنند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، موارد را با شماره تلفن 190 سامانه رسیدگی به شکایات مردمی به منظور ثبت و پیگیری مطمئن معضلات بهداشتی مطرح نمایند.
انتهای پیام
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/44938/