پیام خوزستان
سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش:
سند تحول بنیادین نقشه راه آموزش و پرورش است
يکشنبه 5 اسفند 1397 - 20:56:09
پیام خوزستان - سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی تعلیم و تربیت دانش‌آموزان بر اساس این سند تحول بنیادین انجام شود یک انسان شایسته برای نظام مقدس جمهوری اسلامی تربیت می‌شود.
به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان عبدالرسول عمادی در آیین افتتاح و بهره‌برداری از مدارس تحت پوشش موسسه خیریه راه ایمان وابسته به دفتر آیت الله سیستانی که امروز امروز( ٥ اسفندماه ٩٧) برگزار شد اظهار کرد: کار خیر آیت الله سیستانی در احداث مدرسه برای دانش‌آموزان خوزستان در غرب کشور قابل ستایش است.
وی گفت: ما در آموزش و پرورش تا اوایل دهه ٨٠ بر اساس یک نظام آموزشی معمول فعالیت می‌کردیم و متناسب با آن مدارس تاسیس و اداره می‌شد و از یک منشور اسلامی ایرانی برای تعلیم و تربیت برخوردار نبودیم. پس از دهه ٨٠ سند تعلیم و تربیت تدوین بر اساس مفاهیم اسلامی تدوین شد.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تدوین این سند ١٠ سال به طول انجامید، افزود: ١٠ سال زمان سپری شد تا سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توسط صاحب نظران تدوین شد و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.
عمادی با اظهار اینکه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خواست رهبر معظم انقلاب اسلامی است، گفت: 6 ساحت اصلی سند تحول بنیادین نقشه راه برنامه‌های آموزش وپرورش را تعیین می‌کنند. بر این سند تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در ٦ ساحت شامل ساحت تربیتی و اعتقادی، زیبا شناسی و هنر، اقتصادی و حرفه‌ای، جسمانی و بدنی، اجتماعی وسیاسی و علمی و فناوری انجام می‌شود.
وی افزود: وقتی تعلیم و تربیت دانش‌آموزان بر اساس این ساحت‌ها انجام شود یک انسان شایسته برای نظام مقدس جمهوری اسلامی تربیت می شود. اجرایی شدن چنین منشوری نیازمند تولید محتوای مناسب برای کتاب‌های درسی، معلمان آگاه به اجرای این سند تحول و ایجاد ساختارهای فیزیکی و فضای مناسب برای تعلیم و تریبت دانش‌آموزان است.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه با اجرای سند تحول بنیادین محتوای علمی و اخلاقی به صورت توام در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد، افزود: اجرای این سند به تنهایی از عهده یک مجموعه اجرایی به نام وزارت آموزش و پرورش ساخته نیست و نیازمند این هستیم که یک همبستگی ملی، اجماع و جهاد بزرگ برای تعلیم و تربیت در کشور ایجاد شود.
عمادی مشارکت خیرین را در ارتقای شاخص‌های آموزش و پرورش موثر برشمرد و افزود: در خوزستان حرکت خیرین به خوبی دیده می‌شود و مدارس امین در این استان سهم بیشتری را نسبت به سایر نقاط کشور به خود اختصاص داده‌اند.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/110285/سند-تحول-بنیادین-نقشه-راه-آموزش-و-پرورش-است
بستن   چاپ