پیام خوزستان
در اجرای پروژه‌ها، خوزستان در اولویت قرار می‌گیرد
یکشنبه 26 اسفند 1397 - 8:51:22 AM
ایسنا
پیام خوزستان- مهدی عرشیان درخصوص همکاری‌های شرکت ملی‌حفاری با جهاددانشگاهی خوزستان، اظهار کرد: برخی پیشنهادات پژوهشی از سوی جهاد دانشگاهی ارائه شده است که در حال بررسی است. تهیه دانش فنی فناوری طراحی و ساخت بالابر هیدورلیک یکی از این پیشنهادات است که برای اولین بار به صورت هیدرولیکی در حال طراحی است. 

وی با اشاره به اینکه آچارهای استفاده شده در این حوزه هوایی هستند، افزود: تهیه دانش فنی آچار هیدورلیک نیز یکی دیگر از پیشنهادات پژوهشی است. این طرح درحال دنبال شدن است و پروپوزال جهاد دانشگاهی نیز در بخش فناوری است. 

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری گفت: پیشنهاد ساخت لاینرهای سرامیکی نیز مطرح شده است که برای اولین بار درحال دنبال شدن است. این پیشنهاد نیز در حال بررسی است تا بتوانیم به این نتیجه برسیم که باید این طرح را از طریق پروپوزال پژوهشی دنبال کنیم یا در قسمت ساخت آن را مطرح کنیم. چند بخش نیز به ما گفته‌اند که به پژوهش نیاز ندارند و می‌توانند دستگاه خاصی را از خارج از کشور وارد و شروع به ساخت لاینر سرامیکی کنند.

عرشیان تصریح کرد: همچنین چهار قرارداد با جهاددانشگاهی داریم. یکی از این قراردادها انجام بازرسی ساخت قطعات است که هنوز ادامه دارد. در قرارداد جدید بازرسی که طبق آن بازرسی بخش کوچکی از قطعات خاص انجام می‌شود نیز امیدواریم جهادانشگاهی برنده مناقصه شود.

وی افزود: در زمینه ساخت دستگاه تست کشش و دستگاه پایش غیرمخرب کابل‌های مورد نیاز، چند سال گذشته پروپوزالی از سوی جهاددانشگاهی دریافت شد که تقریبا نیز نهایی شد اما به دلیل عدم تامین بودجه، متوقف شد. این پروژه غیر از بودجه به یک فضای کارگاهی خاصی نیاز داشت که نتوانستیم این فضا را در اختیار جهاددانشگاهی قرار دهیم. در حال حاضر پروژه در حالت ویتینگ است و ما دائما به آن نیاز داریم.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی‌حفاری گفت: ساخت شهرک الکترونیکی قائم نیز توسط جهاد انجام شده است. در مجموع ما از عملکرد جهاد راضی هستیم. نیروهای جهاددانشگاهی دانشجویان جوان و جویای نام هستند. می‌بینیم که فکر اقتصادی در سر این نیروها نیست و بیشتر به این فکر می‌کنند که کار انجام شود. 

عرشیان افزود: وقتی شنیدم مته ساخت جهاددانشگاهی وارد خط تولید شده است، جا خوردم. در ایران هنوز شرکتی وجود ندارد که بتواند مته تولید کند. شرکت پارس مته در کشور در این زمینه فعالیت می‌کند که آن هم نمایندگی یک شرکت فرانسوی است. مته حفاری جزو بسته ده‌گانه کالای اساسی صنعت نفت بوده و پروژه حجیمی است. ساخت مته حفاری کار بسیار بزرگی است. خوشبختانه جهاد در هر زمینه‌ای که همکاری داشته، موفق عمل کرده است. به همین دلیل ما همیشه خوشحال می‌شویم که با جهاد قرارداد بسته شود.

وی گفت: در حفاری دو آیتم کیسینگ و دیگری مته بسیار با اهمیت هستند و برای هر چاهی نیازاند. چند سال پیش با پیگیری‌های نماینده‌های خراسان، کارگاه‌های تولید کیسینگ در اسفراین راه‌اندازی شدند که حالا باید این تولیدات از آن جا حمل شود و به جنوب کشور آورده شود تا در اینجا مصرف شوند. در همان زمان نیز انتقاداتی شد که چرا این پیگیری‌ها را نمایندگان خوزستان انجام ندادند.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی‌حفاری خاطرنشان‌کرد: هفته گذشته استاندار خوزستان نامه رسمی ارسال کردند که اولویت ما در پروژه‌ها، خوزستان باشد و حالا ما مجوز رسمی داریم که در برنامه‌ها اولویت ما خوزستان باشد.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/112350/در-اجرای-پروژه‌ها،-خوزستان-در-اولویت-قرار-می‌گیرد
بستن   چاپ