21 تیم بهداشت محیط بر توزیع مواد غذایی در شوش نظارت دارند
چهارشنبه 29 اسفند 1397 - 14:22:24
|
|
پیام خوزستان - دزفول - رئیس مرکز بهداشت شوش با اشاره به آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی در این شهرستان گفت: 21 تیم شامل 14 تیم بازرسی و هشت تیم شهری از کارشناسان بهداشت محیط بر توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان شوش نظارت دارند. غلامرضا میرزایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح بسیج سلامت نوروزی هرسال در آستانه تعطیلات نوروز و آغاز سفرهای نوروزی با هدف نظارت و کنترل ویژه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی و ارائه خدمات بهداشتی به شهروندان، مسافران و گردشگران اجرا می شود. وی گفت: ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی، ایمنی آب و مواد غذایی به منظور کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی از دیگر اهداف اجرای این طرح است. رئیس مرکز بهداشت شهرستان شوش افزود: مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نانوایی ها، رستوران ها، عرضه و توزیع گوشت قرمز در رستوران های بین راهی، شیرینی فروشی ها، قنادی ها و آرایشگاه های مردانه و زنانه وپارک ها در این طرح مورد بازرسی و نظارت بازرسان واحد بهداشت محیط قرار می گیرند. وی با بیان اینکه سه مرکز بهداشتی در شهرهای فتح المبین، الوان و شاوورآماده ارایه خدمات بهداشتی و درمانی هستند، اظهار داشت: شهروندان و مسافران در ایام نوروز هنگام خرید مواد غذایی به موارد بهداشتی توجه کنند. میرزایی افزود: توجه به تاریخ تولید و انقضا، اطمینان از سالم و فاسد بودن مواد غذایی از جمله نکاتی است که قبل از خرید نیازمند توجه توسط مشتریان است. وی گفت: فعالیت بازرسان از ساعت هشت صبح تا 20 و در اماکنی که دارای حجم بالای گردشگران هستند تا 24 شب ادامه خواهد داشت. رئیس مرکز بهداشت شوش افزود: سامانه گویای 190 به طور شبانه روزی آماده رسیدگی به شکایات بهداشتی هموطنان است. 7280/3022
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/112778/21-تیم-بهداشت-محیط-بر-توزیع-مواد-غذایی-در-شوش-نظارت-دارند
|