پیام خوزستان
برگزاری آیین اختتامیه رویداد استارتاپی كارآفرینی اجتماعی و معرفی تیم‌های برتر
شنبه 14 اردیبهشت 1398 - 11:02:10 AM
ایسنا
پیام خوزستان- بابك مختاری، رییس پارك علم و فناوری استان خوزستان و از داوران این رویداد در این آیین، اظهار كرد: در دنیای جدید شاهد تغییرات و دگرگونی‌های متعددی هستیم و در این مختصات جدید، لازم است همه افراد به فكر ایده‌ها و راه‌كارهای جدیدی برای حل مشكلات و مسایل اطراف خود باشند تا ابتدا خود و سپس كشور را یك مرحله به جلوتر ببرند.

وی افزود: اگر هر كدام از ما با فكر و ایده‌ای كه داریم، راهكاری برای حل یك مشكل از خود، خانواده و شهر خود پیدا كنیم، به تدریج مشكلات كشور و دنیا نیز حل می‌شود. بسیار خرسندیم كه امروز شاهد برگزاری رویداد استارتاپی در حوزه كارآفرینی اجتماعی هستیم و این نخستین رویداد استارتاپی در استان خوزستان با موضوع اجتماعی است و اعلام می‌كنم كه پارك علم و فناوری خوزستان نیز این آمادگی را دارد كه از طرح‌ها و ایده‌هایی كه در این رویداد مطرح می‌شوند، حمایت كند.

 سیدعلیرضا علوی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز در این آیین اظهار كرد: آخرین آمار رسمی كشور نشان می‌دهد كه 19.4 درصد نرخ بیكاری در كشور است و بیشترین حجم بیكاری نیز به فارغ‌التحصیلان رشته محیط زیست و كمترین نرخ بیكاری نیز از آن دانش‌آموختگان رشته‌های بهداشت و درمان است.

وی افزود: نرخ بیكاری در استان خوزستان نیز بیش از 23 درصد و بالاتر از میانگین كشوری است و این نشان می‌دهد كه با وجود ساختارهای عظیم صنعتی و زیرساخت‌های كشاورزی موجود در استان، همچنان بیكاری دغدغه اصلی در استان خوزستان است.

علوی تصریح كرد: بر اساس آخرین آمار دولت در پاییز سال گذشته، راه‌كار حل مشكل بیكاری، توسعه اشتغال در بحث خدمات است. این مسیر در كشورهای پیشرفته طی شده و اكنون در كشوری مانند آلمان، بیش از 70 درصد اشتغال در بخش خدمات است و این عدد در ایران، 49 درصد است. نكته جالبی كه در برگزاری این رویداد مشاهده شد این است كه بسیاری از ایده‌هایی كه در اینجا از سوی شركت‌كنندگان مطرح شد نیز مربوط به بخش خدمات بود و این جای خرسندی دارد.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با تاكید بر لزوم افزایش مهارت در كودكان، گفت: ارتقا مهارت با هدف رفع نیاز، مقوله‌ای است كه باید از دوران كودكی به افراد آموزش داده شود و مهدهای كودك می‌توانند در این زمینه بسیار خوب عمل كنند.

 علی ساری، نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و كارون در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین اظهار كرد: سالانه بودجه‌های هنگفتی در بخش اشتغال هزینه می‌شود و هر سال در لایحه بودجه سالانه كه به مجلس ارائه می‌شود، شاهد پیش‌بینی‌هایی در این بخش هستیم، ولی خروجی این بودجه‌ها آنگونه كه باید نبوده است.

وی با بیان اینكه چه در بخش روستایی و چه غیرروستایی با معضل اشتغال مواجه هستیم، افزود: در این رویداد ایده‌های بسیار خوبی مطرح شد كه بسیار جای كار دارند. گاه برای ایجاد اشتغال در كشور، به ازای اشتغال یك نفر، بودجه هنگفتی هزینه می‌شود، این در حالی است كه اگر ایده‌هایی كه در این رویداد مطرح شد عملی شوند، با هزینه‌های بسیار كمتر می‌توان شاهد ایجاد اشتغال در كشور بود.

ساری تاكید كرد: شركت كنندگان در رویداد استارتاپی كارآفرینی اجتماعی اگر فكر یا ایده‌ای در زمینه نحوه تولید اشتغال در كشور دارند، به صورت شفاف و كامل ارائه دهند و این آمادگی در مجلس شورای اسلامی وجود دارد كه در كمیسیون‌های مربوطه به ویژه كمیسیون اجتماعی، به مشورت گذاشته شوند.

به گزارش ایسنا، آسیه مهدی‌پور، مدیر امور اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این آیین اظهار كرد: در ماه‌های گذشته با همكاری وزارت كشور، وزارت علوم و جهاد دانشگاهی استان، تلاش زیادی در دانشگاه شهید چمران اهواز برای برگزاری این رویداد انجام شد.

وی افزود: افراد شركت كننده در این رویداد، كارآفرینان روزها و سال‌های آینده كشور هستند و تلاش دانشگاه شهید چمران نیز این است كه گامی برای عبور از دانشگاه‌های سنتی به سوی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم در كشور برداریم.

مهدی‌پور تصریح كرد: در سال‌های گذشته و همزمان با بسیاری از دانشگاه‌های كشور، دانشگاه شهید چمران نیز تلاش‌هایی را برای برگزاری رویدادهای استارتاپی انجام داده است، ولی تفاوت رویداد فعلی این است كه به مقوله آسیب‌های اجتماعی پرداخته است. در این رویداد كه به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، دانشگاهیان هشت استان كشور حضور داشتند و خروجی چنین رویدادی، تقویت خلا‌های موجود در زمینه سرمایه‌های اجتماعی و تحقق مسئولیت اجتماعی دانشگاهیان است.
 در آیین اختتامیه رویداد استارتاپی كارآفرینی اجتماعی به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز، 10 تیم تشكیل شده از ایده‌های خود دفاع كردند و در نهایت سه تیم به نام‌های سامانه سلامت، بوك‌خوان و سالم‌فود به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را كسب كردند.

همچنین تیم‌های تاپ‌تایم، كاردستان، تاپ‌كت، ویتا، آفت‌یاب، ازما و تمكا به ترتیب در ردیف چهارم تا دهم ایده‌های برتر قرار گرفتند.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/117667/برگزاری-آیین-اختتامیه-رویداد-استارتاپی-كارآفرینی-اجتماعی-و-معرفی-تیم‌های-برتر
بستن   چاپ