پیام خوزستان
مدیرعامل ایسنا:
خبرنگاران، راویان سیل هستند / هیچکدام از 4 هزار خبر مرتبط با سیل در ایسنا تکذیب نشد
سه شنبه 24 ارديبهشت 1398 - 00:35:33
پیام خوزستان - مدیرعامل ایسنا با بیان اینکه راویان سیل خبرنگاران هستند و باید کار را ادامه دهند، گفت: در این مدت 4 هزار خبر از سه استان درگیر سیل بر خروجی ایسنا منتشر شد و حتی یک خبر ایسنا تکذیب یا مورد اعتراض مسئولان واقع نشد یا نیاز به توضیحی نداشت که باید به این همکاران خدا قوت گفت.
به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، علی متقیان در آیین تجلیل از خبرنگاران و عکاسان راوی سیل خوزستان که شامگاه دوشنبه (23 اردیبهشت‌ماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا یک خبرگزاری انقلابی و متکی و برخاسته از انقلاب اسلامی و یک خبرگزاری دانشجویی با روحیه دانشجویی است. دانشجو چشم بینا دارد و به میز تبلیغات وابسته نیست؛ ایسنا جهادی است و جهاد، زمان و وقت و اداره نمی‌شناسد. ایسنا همیشه و 24 ساعته حاضر است. کار در آن عاشقانه است و کار با عشق، همه چیز را به دنبال دارد. 
وی افزود: کار ایسنا، کار دل است و چون با دل همراه است، دیدیم که ایسنایی ها هوای بد، آب و گلوله نمی‌شناسند و در خوزستان "رسانه بحران" را معنا کرده‌اند. 
متقیان بیان کرد: خبرنگاران ایسنا و ایکنا خوزستان در اربعین، آلودگی هوا، حادثه 31 شهریورماه و سایر حادثه‌ها از هیچ چیز نترسیدند و حقایق را به صحنه کشیدند و در سیل نیز به صورت شبانه روز در مناطق حضور داشتند. 
مدیرعامل ایسنا گفت: عشق و علاقه، ایسنا را به ثبات رسانده است و به این دلیل، ایسنا در میان رسانه‌ها، اولین است. 
متقیان بیان کرد: در این مدت 4 هزار خبر از سه استان درگیر سیل بر خروجی ایسنا منتشر شد و حتی یک خبر ایسنا تکذیب یا مورد اعتراض مسئولان واقع نشد یا نیاز به توضیحی نداشت که باید به این همکاران خدا قوت گفت. 
وی با بیان اینکه همچنان حادثه سیل ادامه دارد، تصریح کرد: نگذاریم سیل‌زدگان فراموش شوند. ایسنا همچنان در صحنه انعکاس اخبار سیل باقی است و حضور، ادامه دارد. 
مدیرعامل ایسنا بیان کرد: هر مسئولی که از مناطق سیل‌زده خوزستان بازدید کرد، قولی داد که این قول برای رسانه‌ها قطعی است و ما وظیفه داریم پیگیر این وعده‌ها باشیم. باید پیگیر مسئولین باشیم که به قول خود عمل کرده‌اند و اگر عمل کرده‌اند، نحوه عملیاتی شدن آن را به مردم بگوییم. خبرنگاران باید پیگیر قول‌های مسئولان به صورت بی‌طرف، بدون نگاه بد و عیبجویی باشند و به مردم ثابت کنند زمانی که بزرگان قولی می‌دهند، آن را عملیاتی می‌کنند. 
متقیان خاطرنشان کرد: همچنین همراهی با مسئولان از دیگر وظایف ما است و باید کارهایی که مسئولان برای مردم انجام می‌دهند را بازگو کنیم. 
مدیرعامل ایسنا بیان کرد: افتخار ما این است که دانشگاهی هستیم. در بحران سیل خوزستان، در کشور شایعه ای علیه وزارت نفت در خصوص جلوگیری از ورود سیلاب به هورالعظیم منتشر شده بود و ادعا می شد که این جلوگیری موجب ورود سیل به برخی مناطق خوزستان شده است اما تعدادی از کارشناسان به منطقه اعزام شدند و گزارشی با قلم این خبرنگاران درباره هورالعظیم منتشر شد که پس از آن هیچکدام از آن شایعه‌ها ادامه نیافت. 
وی با تاکید بر لزوم بررسی علمی سیل خوزستان، گفت: باید میزگردهایی تشکیل و سیل آسیب‌شناسی شود. اینکه علت سرازیر شدن سیلاب چه بود و چه اقداماتی باید انجام می‌شد. 
متقیان گفت: اکنون اگر سیلاب و آب در مناطق سیل‌زده وجود ندارد، اما آثار آن هنوز هست و با مردمی مواجه هستیم که دار و ندار خود را از دست داده‌اند بنابراین باید خبرنگاران قلم به دست بگیرند و آنچه را که دیده‌اند یکبار دیگر بنویسند. 
مدیرعامل ایسنا گفت: مسئولان نیز ناگفته‌های زیادی دارند که باید کنار آنها باشیم تا این ناگفته‌ها را بیان کنند و بگویند چه دیده‌اند، چه کرده‌اند و چه خدماتی ارائه شد و تاریخچه زیبا، عالمانه و مستندی از این واقعه برای آیندگان بنویسیم. راویان سیل خبرنگاران هستند و باید کار را ادامه دهند.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/118513/خبرنگاران،-راویان-سیل-هستند---هیچکدام-از-4-هزار-خبر-مرتبط-با-سیل-در-ایسنا-تکذیب-نشد
بستن   چاپ