پیام خوزستان
قایقرانی خوزستان باید به سمت باشگاه داری برود
يکشنبه 2 تير 1398 - 17:24:28
پیام خوزستان - اهواز – ایرنا – سرپرست هیات قایقرانی خوزستان گفت: هدفمان این است که به سمت باشگاه داری برویم و ظرفیت های موجود استان را بالقوه کنیم تا در بازه زمانی خیلی کم به جایگاه مطلوبی در کشور برسیم.

جلال دریس روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در خوزستان استعدادهای خوبی وجود دارد که در صورت حمایت می‌توانند به سرمایه‌های با ارزشی برای استان تبدیل شوند، بی شک حضور هر چه بیشتر نمایندگان استان در تیم‌های ملی در بخش بانوان و آقایان از اولویت‌های ما است وتوجه به ظرفیتها و پرورش استعدادها دراین راستا اهمیت دارد.
وی در خصوص وضعیت اسکله قایقرانی اهواز گفت: در اواخر سال گذشته مقدمات کار فراهم شد و پیگیری‌های زیادی برای راه اندازی این اسکله انجام دادیم ولی بحران سیل باعث شد که همین زیرساخت‌های اندک فراهم شده قایقرانی اهواز هم از بین برود و در ادامه نتوانستیم عملیات نصب را انجام دهیم و برنامه‌های ورزشی ما هم به تاخیر افتاد. در این خصوص با شهرداری اهواز مذاکراتی داشتیم ولی نیاز به کمک استانداری، اداره کل ورزش استان و فرمانداری اهواز هم داریم.
سرپرست هیات قایقرانی خوزستان افزود: متاسفانه هنوز اعتبار لازم برای این طرح (اسکله قایقرانی اهواز) جذب نشده است و مسئولان ورزش استان کمتر به این موضوع توجه می‌کنند. ما حتی مکاتباتی با وزارت ورزش داشتیم و قرار است در آینده دیداری با وزیر داشته باشیم؛ اسفندماه سال گذشته در دیدار با وزیر، مشکلات اسکله قایقرانی اهواز را با وی درمیان گذاشتم همچنین طی چند ماه اخیر با نمایندگان مردم اهواز در مجلس دیدار داشتیم که قولهایی به ما دادند.
وی ادامه داد: به وزیر گفتم که خوزستان ظرفیت بالایی در قایقرانی دارد اما آن گونه که باید به این رشته توجه نشده و زیرساخت مناسبی برای فعالیت در این رشته نداریم. در خورستان ظرفیت آبی فراوانی وجود دارد که در کشور منحصر به فرد است، اگر بخواهیم خوزستان را با دیگر نقاط کشور مقایسه کنیم باید گفت که هیچ استانی به اندازه خوزستان مناطق آبی ندارد، تنها 2 یا سه نقطه ازشمال کشور قابلیت قایقرانی دارد اما بسیاری از مناطق خوزستان آب‌های آرام دارند.
دریس با بیان اینکه خوزستان با وجود سدها و رودخانه‌های فراوان، حتی یک اسکله قایقرانی ندارد، گفت: آقای سلطانی فر (وزیر ورزش) ابتدا تصور می‌کرد که ما در استان امکانات قایقرانی خوبی داریم اما وقتی از نزدیک وضعیت اسکله قایقرانی اهواز را مشاهده کرد به ما قول داد که در سال 98 توجه ویژه ای به قایقرانی خوزستان داشته باشد.
وی گفت: در حال حاضر حدود 200 قایقران در استان فعالیت می‌کنند که با توجه به ظرفیت و پتانسیل آبی استان آمار بسیار پایینی است و باید تعداد ورزشکاران استان به مراتب بیشتر شود. امیدوارم باشگاه قایقرانی اهواز که ظرفیت مناسبی برای پیشرفت این رشته در استان است به زودی سر و سامان داده شود تا علاقه مندان بیشتری جذب قایقرانی شوند.
سرپرست هیات قایقرانی خوزستان افزود: ما بودجه مناسبی نداریم و تا زمانی که زیرساخت مناسبی نداشته باشیم نمی‌توانیم مسابقات برگزار کنیم، از طرفی قایق‌های ما همه فرسوده هستند و در بسیاری از رشته‌ها اصلاً تجهیزات نداریم لذا قایقرانی خوزستان نیاز به نگاه ویژه دارد؛ اگر برای یک بار به این رشته توجه شود و اعتباری برای قایقرانی لحاظ شود می‌توان وضعیت این رشته را دگرگون کرد.
وی گفت: در خوزستان ظرفیت‌های بسیاری وجود دارد که بعضاً این ظرفیت‌ها با قایقرانی گره خورده اند به عنوان مثال اداره بنادر استان یا نیروی دریایی سپاه به صورت مستقل در این رشته فعالیت دارند و در طول سال مسابقات داخلی برگزار می‌کنند اما هدفمند نیست در صورتی که اگر این مسابقات را به صورت حرفه‌ای برگزار کنیم می‌توانیم در کشور حرف برای گفتن داشته باشیم.
دریس ادامه داد: مذاکراتی با سپاه، اداره بنادر و همچنین پتروشیمی‌های استان انجام دادیم و هدفمان این است که به سمت باشگاه داری برویم و ظرفیت‌های موجود استان را بالقوه کنیم تا در بازه زمانی خیلی کم به جایگاه مطلوبی در کشور برسیم.
وی در پایان گفت: بنا داریم مسابقات المپیاد استعدادهای برتر استان را 10 تا 20 تیرماه در 2 بخش بانوان و آقایان برگزار کنیم تا با یک تیم قوی روانه مسابقات کشوری شویم.
9879/‏6002

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/124017/قایقرانی-خوزستان-باید-به-سمت-باشگاه-داری-برود
بستن   چاپ