پیام خوزستان
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول:
اقتصاد دزفول به خلاقیت بازاریان وابسته است
چهارشنبه 5 تير 1398 - 13:37:30
پیام خوزستان - دزفول- سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول گفت: اقتصاد دزفول به فکر و خلاقیت بازاریان این شهرستان وابسته است لذا باید حمایت های لازم از این قشر صورت گیرد.

یه گزارش ایرنا محمد حیدری روز چهارشنبه در همایش اصناف در تالار بهارستان دزفول افزود: آمریکا از 30 سال پیش تاکنون فشارهای تدریجی خود علیه ایران را با اعمال فشار و تحریم آغاز کرده و در سالهای اخیر با تحریم های خود این فشارها را به اوج رسانده است.
وی اظهار داشت: گرانی، تورم، کمبود کالا، افزایش نرخ خدمات، محدود شدن عرصه های اشتغالزایی، کمبود مواد اولیه واحدهای تولیدی و فرسوده شدن ماشین آلات جزئی از عوارض این تحریم ها می باشند.
وی با بیان اینکه مردم با وحدت و انسجام درمقابل دشمن ایستادند، افزود: دزفول با وجود مشکلات فراوان و تحریم ها در مسیر رشد قرار گرفته و در 6ماه اخیر افزون بر 700 میلیارد ریال اعتبارات مصوب وارد این شهرستان شده است.
وی گفت: دشمن به دنبال ناامیدکردن مردم و ایجاد اختلاف بین دولت و مردم بوده و در تلاش است با جوسازی و اتهامات کذب به اهداف خود برسد ولی دولت تمام تلاش خود را برای رشد و شکوفایی در مناطق مختلف به کار بسته است.
وی به اداره امور مالیاتی دزفول توصیه کرد مساعدت و همکاری لازم را با بازاریان این شهرستان داشته باشد و ضمن رعایت قانون، پشتیبان آنها در جنگ اقتصادی باشد.
رسیدگی به سیل و مسائل بعد از آن اولویت نخست استان خوزستان است
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول اظهار داشت: بزرگترین بلایای طبیعی اواخر پارسال و ابتدای امسال در استان خوزستان اتفاق افتاد که خسارت هایی بر جا گذاشت که دولت مکلف به رسیدگی به امور مربوط به سیل شده است.
حیدری افزود: قرارگاه بازسازی و نوسازی در استان خوزستان با همت استاندار تشکیل شده و خسارت ها در حال جبران است.
وی با بیان اینکه دزفول با در نظر گرفتن تدابیر لازم در سیل اخیر کمترین خسارت ها را متحمل شد، گفت: افزون بر 2 هزار و 400 میلیارد ریال خسارت به زیرساخت های کشاورزی، راه، مراکز درمانی و میراث کهن شهرستان دزفول در جریان سیل وارد شد که با توجه به اهمیت بخش کشاورزی در حال تعیین خسارت ها به این بخش و پرداخت آنها هستیم.
67 درصد بودجه مصوب پارسال دزفول جذب شد
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول گفت: بودجه مصوب پارسال دزفول یکهزار و 800 میلیارد ریال بود که در شرایط اقتصادی کنونی یکهزارو 220 میلیارد ریال آن معادل 67 درصد جذب شد که به توسعه و اشتغالزایی اختصاص یافت.
وی افزود: 830 میلیارد ریال بودجه نیز از محل اعتبارات ارزش افزوده وارد شهرستان دزفول شده که 100 میلیارد ریال آن در روستاها هزینه می شود و 600 میلیارد ریال دیگر به شهرداری اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه 120 طرح در روستاهای دزفول در حال اجرا است، گفت: پارسال 440 میلیارد ریال تسهیلات در دزفول واگذار شده که شایسته بود با اعطای این میزان تسهیلات برای چهار هزارو 400 نفر اشتغالزایی شود که اداره کار باید در این خصوص به مردم پاسخگو باشد.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت ساماندهی بازار قدیم این شهرستان تاکید کرد و گفت: بازدیدهایی از بازار قدیم دزفول شده که باید در خصوص ساماندهی آن تجدیدنظر شود.
وی افزود: بازار قدیم دزفول باید در تراز تجار و بازاریان این شهرستان و مطابق فرهنگ و اصالت این شهرستان باشد.
حفظ اشتغال موجود در اولویت است
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول نیز در این همایش یکی از دلایل عمده توسعه این شهرستان را وجود بازاریان فهیم و پویا دانست و گفت: بازار قدیم در کنار بازار لوکس این شهرستان زمینه گردشگری را فراهم کرده اند.
مهراب عبدالهی با بیام اینکه دغدغه اصلی جامعه اشتغال است، گفت: بیش از 50 هزار نفر در دزفول در بازار مشغول بکار هستند که اداره صنعت و معدن زیرساخت ها و سیاست های لازم را برای بهبود شرایط بازار فراهم می کند.
وی افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول در حوزه اشتغال، در سال 96 تعهد اشتغال 500 نفر را برعهده داشت که 767 فرصت شغلی ایجاد شد، در سال 97 نیز تعهد اشتغال حدود 460 نفر مدنظر بود که افزون بر 480 مورد اشتغالزایی شد.
وی به ثبت حدود 160 مورد اشتغال در سامانه رصد از ابتدای امسال تاکنون در دزفول اشاره کرد و گفت: با وجود شرایط اقتصادی موجود و تحریم های شدید، اولویت اصلی ما حفظ اشتغال موجود و فراهم کردن شرایط برای بهبود فضای اشتغال است.
عبدالهی حفظ اشتغال موجود و توسعه آن را ضروری دانست و گفت: در ستاد تنظیم بازار با ریاست فرماندار دزفول، بیشترین کالاها در دزفول جذب شد که رویکرد ما توزیع عادلانه در همه نقاط بود.
یکهزار پرونده تخلف صنفی در تعزیرات حکومتی دزفول تشکیل شد
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول بیان داشت: پارسال با بازرسی اتاق اصناف و صنعت و معدن، یکهزار پرونده تخلف صنفی تشکیل و به تعزیرات حکومتی دزفول ارجاع داده شد.
وی افزود: پارسال 300 میلیارد ریال به صنعت دزفول تزریق شد که 230 میلیارد ریال آن کمک های فنی اعتباری بود.
عبدالهی ادامه داد: بیش از 130 خانواده در دزفول تسهیلات کارا دریافت کردند که منجر به اشتغال آنها شد.
اصالت بازار قدیم دزفول حفظ شود
امام جمعه دزفول نیز در این همایش گفت: بازار هر شهر نمایانگر پیشینه فرهنگی و توسعه آن شهر است.
حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی ملاک و شاخص اقتصاد را نیروی انسانی دانست و گفت: بازار دزفول از قدیم علاوه بر تامین نیاز مردم شهرستان، نیاز سایر شهرستان ها را نیز تامین می کند.
وی افزود: بازار قدیم از نظم قبلی برخوردار نیست و به هم ریخته است که باید ساماندهی شود.
امام جمعه دزفول گفت: باید اصالت بازار قدیم دزفول حفظ شود و صنوف مختلف ساماندهی شوند چرا که بازار قدیم کنونی در شان دزفول نیست.
وی انصاف را مهمترین عامل موفقیت در بازار دانست و افزود: کسب و کار باید متاثر از فرهنگ دینی و آموزه های دینی باشد لذا کسی که می خواهد کسب و کار دینی داشته باشد باید احکام آن را نیز بلد باشد.
رئیس اتاق اصناف شهرستان دزفول نیز گفت: بازار دزفول در بین شهرستان ها و استان ها زبانزد است و باعث شده اهالی سایر شهرها اواخر هفته برای خرید، بازار دزفول را انتخاب کنند.
محمد کاظم خدایی نژاد ضمن تقدیر از اعضای هیات مدیره اتاق اصناف دزفول افزود: تلاش ها بر قانونمند کردن صنوف است تا خدمات و فعالیت های شایسته ای به مردم در بازار ارائه شود.
وی اظهار امیدواری کرد با ورود جوانان تحصیلکرده بازار خوبی تحویل شهروندان شود.
شهرستان دزفول افزون بر 14 هزار کسبه، 40 اتحادیه، 6 هایپر مارکت، 25 پاساژ و 30 مجتمع تجاری دارد که علاوه بر مردم دزفول به مردم سایر شهرها و استان ها خدمات رسانی می کند.
7278/3022

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/124345/اقتصاد-دزفول-به-خلاقیت-بازاریان-وابسته-است
بستن   چاپ