پیام خوزستان
نماینده ولی فقیه در خوزستان:
قضات به گونه‌ای رفتار کنند که زیبنده نظام اسلامی باشد
چهارشنبه 30 مرداد 1398 - 17:05:21
پیام خوزستان - نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: انقلابی بودن دستگاه قضا زمانی محقق می‌شود که در هیچ پرونده‌ای ارتباطات خانوادگی، قدرت و ثروت مجرم مبنای تصمیم‌گیری در نوع برخورد با او نباشد و قضات باید به گونه‌ای رفتار کنند که زیبنده نظام اسلامی باشد.
به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین عبدالنبی موسوی‌فرد در آیین تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری خوزستان، که امروز (30 مردادماه) در اهواز برگزار شد، با بیان اینکه لازم است مومنین در زمینه دستگاه قضایی به سه مساله توجه داشته باشند، اظهار کرد: بر جامعه مومنین واجب است که در صورت بروز مشکل به دستگاه طاغوت مراجعه نکنند. پیش از انقلاب نیز مومنین هرگز به دستگاه طاغوت مراجعه نمی‌کردند چرا که نتیجه حکم دستگاه طاغوت به هیچ عنوان نافذ نیست.
وی افزود: اولین نکته‌ای که مومنان باید به آن توجه داشته باشند، همین عدم مراجعه به نظام طاغوت و در مقابل آن، مراجعه به نظام جمهوری اسلامی است. وقتی فرد مراجعه کرد یعنی دادگاه را صالح تلقی کرده است. بر جامعه مومنین لازم است که حتما در منازعات به محکمه عدل الهی مراجعه کنند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: دومین وظیفه مومنین پذیرش قلبی حکم حاکم اسلامی است، به گونه‌ای که کوچکترین احساس دلتنگی نسبت به این حکم در درون مومن وجود نداشته باشد. اگر انسان بخواهد در درون، در این رابطه تأمل کند، در زمره منافقین خواهد بود. مقابل ایمان، کفر است و نفاق و وی قطعا کافر خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد ادامه داد: گردن نهادن به حکم الهی و پذیرش آن از صمیم قلب، کاری بسیار دشوار است. پیامبر اکرم(ص) می‌گویند که باید در برابر حکم اسلام تسلیم باشید. انسان باید ابتدا صلاحیت داور و محکمه اسلامی را بپذیرد.
وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری به آیت‌الله رئیسی هشت توصیه داشتند. مردمی بودن دستگاه قضا از تاکیدات مقام معظم رهبری است و همه تلاش‌های دستگاه قضا در 40 سال گذشته در این زمینه بوده است. ما می‌بینیم هر جا نقطه ضعفی وجود دارد، در بحث نیروی انسانی و کادرسازی بوده است. با اینکه اقدامات خوبی در این زمینه‌ها انجام شده است، اما هنوز تا شرایط مطلوب فاصله داریم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان افزود: وقتی به دستگاه قضا مراجعه می‌کنیم باید سه مرحله شامل عدم مراجعه به دستگاه طاغوت،‌ پذیرش قلبی حکم دادگاه و تسلیم بودن در مقابل آن را در ذهن داشته باشیم. حتی افراد نباید به قاضی تحکیم نیز مراجعه کنند، مگر با نظر رئیس قوه قضاییه. 
وی تصریح کرد: گسترش عدل و رعایت حقوق عامه، توصیه جدی رهبری است. پرهیز از ملاحظه‌کاری و حضور جوانان انقلابی در مسئولیت‌های قوه قضاییه نیز از مطالبات رهبری است. همچنین رهبری معقتدند عزت قاضی و دادگاه باید محفوظ بماند. همکاری و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها نیز باید انجام شود. مردمی بودن، انقلابی بودن و ضد فساد عمل کردن دستگاه‌ها موجب دلگرمی مردم به آنها می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد ادامه داد: مردمی بودن قوه قضاییه زمانی تجلی عام پیدا می‌کند که مردم حقیقتا این نهاد را ملجاء و پناهگاه خود در برابر ستمگران ببیند. باید این اعتماد بین مردم ایجاد شود. ببینید وقتی انسان می‌خواهد دانه درشت‌ها را از عرش به فرش بکشد، چه صحنه‌سازی‌هایی علیه نظام و کشور می‌شود. انقلابی بودن دستگاه قضا زمانی محقق می‌شود که در هیچ پرونده‌ای ارتباطات خانوادگی، قدرت و ثروت مجرم مبنای تصمیم‌گیری در نوع برخورد با او نباشد. 
وی افزود: ضد فساد بودن در دستگاه قضا زمانی به بهترین شکل خود می‌رسد که در سطوح مختلف خود قوه قضاییه به سلامت کامل دست پیدا کند به گونه‌ای که حتی به ندرت اگر فسادی باشد، دستگاه قضایی برای یافتن فساد در این دستگاه جایزه تعیین کند. مسئولان قضایی روایاتی که درباره عزل‌های امام علی(ع) است را بخوانند و به گونه‌ای رفتار کنند که زیبنده نظام اسلامی باشد.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/131004/قضات-به-گونه‌ای-رفتار-کنند-که-زیبنده-نظام-اسلامی-باشد
بستن   چاپ