پیام خوزستان
معاون فناوری پارک علم و فناوری خوزستان:
باید به سمت کسب و کارهای فناورانه برویم
دوشنبه 2 بهمن 1396 - 11:19:22 PM
ایسنا - علمی و آموزشی
خوزستان آنلاین - معاون فناوری پارک علم و فناوری خوزستان با اشاره به وضعیت اشتغال در استان خوزستان، گفت: باید از کسب و کارها و مدلهای سنتی خارج شده و به سمت کسب و کارهای فناورانه پیش برویم.
به گزارش ایسنا – منطقه خوزستان، جمشید افشانی در آیین افتتاح کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری شهرستان اندیمشک وابسته به پارک علم و فناوری خوزستان، اظهارکرد: مرکز آمار ایران در مهرماه امسال، درصد بیکاری استان خوزستان را 14.9درصد عنوان کرد که از متوسط کشوری بالاتر است و البته این موضوع متاثر از یک سال و دو سال و 10 سال گذشته نیست.
وی ادامه داد: یکی از اصلی ترین دلایلی که باعث شده با داشتن چنین ظرفیت‌های صنعتی این درصد بیکاری را داشته باشیم، فرهنگ نفتی استان است که بیش از صد سال گریبان استان را گرفته و همواره ما را به سمت جامعه کارمندی سوق داده است.
معاون فناوری پارک علم و فناوری خوزستان گفت: با توجه به وضعیت موجود کشور، آنچه که مسلم است، این است که باید از کسب و کارها و مدلهای سنتی خارج شده و به سمت کسب و کارهای فناورانه پیش برویم.
وی ادامه داد: برای گذر از این دوره باید سه مرحله، خلق ایده، شناسایی و ارزش گذاری ایده و در نهایت حمایت و تجاری سازی ایده را پشت سر بگذاریم.
افشانی بیان کرد: برای اینکه فرهنگ خلاقیت را داشته باشیم باید زمینه‌های آن را ایجاد کنیم و این زمینه سازی وظیفه یک شخص یا یک ارگان خاص نیست، بلکه همه ما در هر سطحی باید به اشاعه فرهنگ نوآوری کمک کنیم.
وی برگزاری جشنواره های متنوع و نمایشگاه ها از جمله فعالیت های مهمی محسوب می شوند که در فراهم کردن زمینه تاثیر بسزایی ایفا می کنند.
وی با بیان اینکه اصلی ترین وظایف کانون های شکوفایی خلاقیت و نوآوری توسعه فرهنگ نوآوری و فناوری در منطقه است، گفت: مرکز شکوفایی خلاقیت و نوآوری اندیمشک باید با شناسایی دقیق پتانسیل های شهرستان محققین و پژوهشگران و صاحبان ایده را به سمت این ظرفیت‌ها سوق دهد. شهرستان اندیمشک علاوه بر کشاورزی دارای پتانسیل های خوبی در دیگر حوزه ها هم است. سدهای کرخه، دز و بالارود و دریاچه های پشت این سدها همه در نزدیکی اندیمشک واقع شده اند. سد کرخه بزرگترین سد خاکی خاورمیانه است که بزرگترین دریاچه مصنوعی کشور نیز در پشت همین سد واقع شده است. اینها ظرفیت های گردشگری بی نظیری هستند. صنعت توریسم می تواند صنعتی موفق در این شهرستان باشد.
معاون فناوری پارک علم و فناوری خوزستان همچنین با اشاره به موقعیت جغرافیایی اندیمشک که نقطه اتصال سه استان است، وجود ایستگاه راه آهن و مجاورت با جاده ترانزیتی جنوب به مرکز کشور را نیز از دیگر پتانسیل های این شهرستان برشمرد.
وی افزود: در این شهرستان باید جوانان و افراد خوش فکر را برای خلق ایده در همین حوزه ها جهت دهی کرد. در این صورت می توانیم امیدوار باشیم که خلق ایده صورت می گیرد.
افشانی ادامه داد: فاز دوم شناسایی و ارزش گذاری ایده یا داوری ایده ها است. جامعه مخاطب پارک های علم و فناوری هیچ قشر خاصی از جامعه نیست و محدودیتی در میزان سن و سطح علمی ایده دهندگان وجود ندارد. کافی است ایده ارائه شده دارای سطح فناوری متوسط به بالا و با قابلیت تجاری سازی باشد و البته فرد ایده دهنده اهل کار و دارای پشتکار لازم باشد.
وی در ادامه به معرفی و تعریف پارک علم و فناوری و خدمات و تسهیلات آن پرداخت و از آمادگی پارک علم و فناوری خوزستان در جهت حمایت از کانون شکوفایی اندیمشک سخن گفت.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/25069/باید-به-سمت-کسب-و-کارهای-فناورانه-برویم
بستن   چاپ