پیام خوزستان
يافته‌هاي پژوهشگر ايراني درباره تاثير جيره غذايي «خرفه» بر جوجه‌هاي گوشتي
چهارشنبه 3 مهر 1392 - 8:46:32 AM
ايسنا
دکتر محمدرضا قرباني با دفاع از رساله خود تحت عنوان «تاثير خرفه بر عملکرد، وضعيت آنتي اکسيداني، پاسخ‌هاي ايمني و جمعيت ميکروبي سکوم جوجه‌هاي گوشتي» اولين فارغ‌التحصيل دکتري گروه علوم دامي دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان محسوب مي‌شود.

 در اين رساله همچنين با توجه به اهميت استفاده از گياهان دارويي به عنوان جايگزين آنتي بيوتيک‌ها و مواد آنتي اکسيدان سنتتيک در جيره طيور، اثر استفاده از پودر خشک شده و عصاره گياه خرفه به عنوان افزودني‌هاي گياهي بر عملکرد جوجه‌هاي گوشتي مورد آزمايش قرار گرفته و بهترين سطح استفاده از اين ترکيبات جهت رشد بهينه جوجه‌هاي گوشتي پيشنهاد شده است.

 در اين مطالعه اثرات آنتي اکسيداني و ضد ميکروبي گياه خرفه با بررسي وضعيت آنتي اکسيداني خون و نيز فلور ميکروبي سکوم جوجه‌ها مورد آزمايش قرار گرفته و تاثير استفاده از اين ترکيبات گياهي بر سيستم ايمني و پارامترهاي خوني جوجه‌هاي گوشتي مورد مطالعه قرار گرفته است.


http://www.khozestan-online.ir/fa/News/289/يافته‌هاي-پژوهشگر-ايراني-درباره-تاثير-جيره-غذايي-«خرفه»-بر-جوجه‌هاي-گوشتي
بستن   چاپ