پیام خوزستان
یک پژوهشگر:
پژوهشگران غربی آثار ارزشمندی در حوزه های پژوهشی ایران دارند
يکشنبه 29 بهمن 1396 - 10:22:31 AM
ایرنا - فرهنگی
خوزستان آنلاین - اهواز - یک محقق و پژوهشگر خوزستانی گفت: برخی از پژوهشگران غربی آثار ارزشمندی در حوزه های مختلف پژوهشی در کشور ما دارند.
به گزارش ایرنا عباس امام پنجشنبه در آیینی تحت عنوان "نامه میراث" (مروری بر کارنامه پژوهشی عباس امام) در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه کتاب اهواز با اشاره به کتاب « انیرانی در خدمت فرهنگ ایرانی » اظهار کرد: بسیاری از کتبی که درباره ادیان باستانی ایران موجود است و همچنین تاریخ ایران باستان نوشته پژوهشگران غربی‌ است که به فارسی ترجمه شده است .
امام ادامه داد: تحقیق درباره خط میخی، پژوهش در تاریخ دوره اسلامی، پژوهش درباره عشایر و طوایف ایرانی، از دیگر زمینه هایی است که غربی‌ها کار کرده اند ؛ بنابراین نمی توان تاثیر این پژوهشگران را بر پژوهش در کشور نادیده گرفت.
این استاد دانشگاه با اشاره به هدفش از پژوهش در حوزه تاریخ خوزستان گفت: پرداختن به برخی مسایل برای من به عنوان یک وظیفه اجتماعی و فرهنگی مطرح است و باید بدانیم به عنوان یک ایرانی تعهدات فردی نسبت به جامعه داریم .
وی اظهار کرد: هر شخصی باید سعی کند در حد مقدورات خودش به بازتاب مسایل پیرامونی اش بپردازد و جنبه های مثبت و منفی آنها را نشان دهد.
این محقق گفت: یکی از مسایلی که برای خودم تعریف کرده ام حمایت از کسانی است که در زمینه‌های فرهنگی و خرده فرهنگ‌ها فعالیت می‌کنند.
***در حوزه پژوهش خلاء وجود دارد
یک فعال فرهنگی و اجتماعی بیان کرد: کتاب ها، مقالات و پژوهشهای بسیار درباره تاریخ خوزستان نوشته شده است که با وجود همه این‌ها همچنان در حوزه پژوهش و انتشار مقاله هنوز خلاء داریم.
مجتبی گهستونی گفت: لازم است پژوهشگران، متخصصان و کاوشگران و همه کسانی که دستی به قلم دارند دست به کار شوند و تحقیقات خود را انتشار دهند.
وی بیان کرد: محافظه کاری و ننوشتن درباره تاریخ و فرهنگ پسندیده نیست زیرا خیلی برای اینکه ایران و خوزستان را بشناسیم دیر شروع کرده ایم و هنوز پرسش های بسیاری در این زمینه وجود دارد.
این فعال فرهنگی با بیان این که تاریخ خوزستان به رغم گستردگی با ابهامات زیادی رو به رو است توضیح داد: علییار زارعی یکی از پژوهشگران پیشکسوت خوزستان طی 2سال اخیر تصمیم به انتشار همه نوشته هایش در قالب کتاب کرده تا در اختیار علاقه مندان و پژوهشگران قرار گیرند که جای تقدیر دارد.
در ادامه این آیین از کتاب "سیستم استقرار و فرهنگ‌های باستانی دشت رامهرمز" نتایج کاوش های عباس علیزاده، لقمان احمدزاده و مهدی امیدفر رونمایی شد.
عباس امام کتاب ها و مقالات مختلفی در حوزه تاریخ و فرهنگ نوشته است که از جمله آن‌ها می توان به "سفرنامه پژوهشی سرهنگ لوفتوس"، کتاب "اندیمشک و اندیمشکی‌ها" ، "از خوزستان و خوزستانی‌ها"و... اشاره کرد.
دوازدهمین نمایشگاه کتاب خوزستان با شرکت 538 ناشر کشوری و 17ناشر تخصصی خارجی در خوزستان روز چهارشنبه در اهواز گشایش یافت این نمایشگاه از 25 تا 30بهمن جاری صبح ها و بعدازظهرها در نمایشگاه بین المللی اهواز برپاست.
7164

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/29342/پژوهشگران-غربی--آثار-ارزشمندی-در-حوزه-های-پژوهشی-ایران-دارند
بستن   چاپ