پیام خوزستان
اوضاع شعر و داستان در یمن چگونه است؟
شنبه 5 اسفند 1396 - 10:16:28 AM
ایسنا - فرهنگی و هنری
خوزستان آنلاین - داستان‌نویس یمنی گفت: به دلیل پیشینه‌ یمن در شعرسرایی، تمایل و اقبال مردم به شعر بیش از داستان است. در نتیجه در یمن به داستان توجه کمی می‌شود.
حمدی احمد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ـ منقطه خوزستان، اظهار کرد: این وضع شامل رمان نیز می‌شود چون خوانندگان رمان توجه به‌سزایی نسبت به داستان کوتاه دارند. اما در واقع رمان‌نویسان نخست شاعر بوده‌اند و اکثرا بعدها به نوشتن رمان روی آوردند.
وی ادامه داد: نداشتن شهر بازار و نمایشگاه دایمی کتاب از معضلاتی است که نویسندگان داخل یمن با آن مواجه‌اند که امیدوارم این معضل روزی برطرف شود و از نگرانی نویسندگان بکاهد.
احمد با اشاره به وضعیت بد چاپ کتاب در یمن تصریح کرد: ثروتمندان و آنهایی که آشنا دارند راحت‌تر می‌توانند کتاب چاپ کنند و ناشران به تبلیغ و معرفی آن در سطح گسترده‌ای می‌پردازند ولی مضمون و محتوای آن چندان اهمیتی ندارد.

او افزود: در یمن، داستان‌نویسان بیش از رمان‌نویسان حضور دارند. رمان‌هایی که توسط نویسندگان یمن نوشته شده کم شمار است. رمان‌های احلام مستغانمی، نجیب محفوظ مصری، واسینی الأعرج الجزایری، ابراهیم الکَونی لیبیایی، یوسف زیدان، غسان کنفانی، الطیب صالح، عبده خال سعودی در سطح یمن و جهان عرب جزو پرفروش‌ترین رمان‌ها به‌شمار می‌آید.
حمدی احمد داستان‌نویس یمنی در سال 1977متولد شد. «بهار گم‌شده»، «خراش‌هایی بر چهره‌ ماه»، «کودتای پیرمرد» و «چیزی که از آنان نمی‌فهمند» نام چند مجموعه داستان از این داستان‌نویس و منتقد یمنی است.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/29749/اوضاع-شعر-و-داستان-در-یمن-چگونه-است؟
بستن   چاپ