پیام خوزستان
معاون دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز:
دکتر فربود درختی را کاشت که امروز هزاران شاخه زده است
چهارشنبه 16 اسفند 1396 - 02:26:53
خوزستان آنلاین - معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با بیان اینکه دکتر فربود هسته اولیه گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز را بنیان گذاشت، گفت: او درختی را کاشت که امروز هزاران شاخه زده است.
به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، نوذر درستان در مراسم "نکوداشت دکتر عبدالرسول فربود، استاد پیشکسوت در عرصه پزشکی و دفاع مقدس" که شامگاه سه‌شنبه (15 اسفندماه) در تالار شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: دکتر فربود شخصیت برجسته‌ای داشتند و همیشه مورد احترام همه بودند. دکتر فربود هسته اولیه گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز را بنیان گذاشت. او درختی را کاشت که امروز هزاران شاخه زده است و دانشجویان، دستیاران و متخصصان زیادی را در این حوزه تحویل جامعه داده است.
وی افزود: این دانشگاه داشت به سمت تعطیلی می‌رفت و حتی مدتی نیز تعطیل شد اما دکتر مرعشی، دکتر دوایی، دکتر فربود و ... در بیمارستان‌ها ماندند و تلاش کردند که این دانشگاه را حفظ کنند.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در زمان جنگ، افراد زیادی بودند که شهر را ترک کردند. ما افراد بزرگی را از دست دادیم. جامعه علمی جندی شاپور در هر یک از رشته‌ها، شش استاد متخصص داشت. صدمات جنگ موجب شد بسیاری از گروه‌ها و اعضای دانشگاه به سمت شهرهای دیگر و حتی خارج از کشور بروند اما افراد دیگر به علت علاقه و عرقی که به استان داشتند، اینجا ماندند.
درستان ادامه داد: افرادی که ماندند، تلاش کردند نهالی را آبیاری و محافظت کنند که امروز بیش از 400 دستیار و متخصص تربیت کرده است. از طرف خودم و اعضای هیات رییسه از زحمات دکتر فربود تشکر می‌کنم.
به گزارش ایسنا، در این مراسم همچنین دکتر مهتدی، مدیرگروه بیهوشی و مراقبت‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، گفت: دکتر فربود 40 سال پیش نهالی در حوزه آموزش کاشتند و آن گروه بیهوشی بود. این نهال امروز یک درخت تنومند است. دکتر فربود کار خود را با چهار دستیار شروع کرد. اما حالا بیش از 50 دستیار در دانشگاه وجود دارد. دکتر فربود در ابتدای کار چهار متخصص تحویل جامعه دادند، اما گروه بیهوشی در حال حاضر بیش از 400 متخصص بیهوشی تحویل جامعه داده است.
وی افزود: دکتر فربود، بیهوشی عمومی را آموزش می‌دادند. حالا بیهوشی در چند گرایش در دانشگاه آموزش داده می‌شود، اما دکتر فربود چطور چنین نتایجی را به دست آوردند؟ آیا در آن زمان پاورپوینت و شیوه‌های نوین آموزشی وجود داشتند؟ خیر، بلکه به گفته شاگردان ایشان شیوه تدریس دکتر فربود شیوه پدرانه بود.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/31914/دکتر-فربود-درختی-را-کاشت-که-امروز-هزاران-شاخه-زده-است
بستن   چاپ