پیام خوزستان
رئیس حوزه هنری خوزستان:
ضرورت راه اندازی استارتاپ کتاب و کتابخوانی در کشور
پنجشنبه 17 اسفند 1396 - 20:26:43
خوزستان آنلاین - اهواز - رئیس حوزه هنری خوزستان گفت: استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپایی که در فضای زندگی وارد و موفق هستند، می توانند به حوزه کتاب و کتابخوانی هم ورود و موفق باشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت السلام والمسلمین سید شهاب الدین طباطبایی عصر امروز در حاشیه بازدید از طرح ملی کتابخانه گردی در کتابخانه مرکزی اهواز اظهار کرد: آن چیزی که همیشه و در همه شرایط در دسترس قرار دارد کتاب است و معتقدم هیچ چیز نمی تواند جای کتاب را در جامعه بگیرد.
وی با بیان اینکه فضای مجازی نمی تواند بر کتاب غلبه کند، افزود: مطالعه کتاب خستگی مطالعه فضای مجازی را ندارد، مطالعه کتاب دلنشین است و در ذهن و روح مخاطب بیشتر و بهتر جای می گیرد.
رئیس حوزه هنری خوزستان با اشاره به اینکه کتاب صوتی کار خوبی است و طرفدار آن هستم، تصریح کرد: البته کتاب صوتی هم نمی تواند خلا کتاب های کاغذی و واقعی را پر کند.
حجت‌الاسلام طباطبایی با اشاره به برنامه ها و نرم افزارهای رایانه ای کاربردی برای ارائه خدمات به مردم در حوزه های مختلف و رفع نیازهای آنها عنوان کرد: پیشنهاد می کنم اپلیکیشنی برای پیشنهاد کتاب های ممتاز و خوب به مخاطبان طراحی شود.
وی اضافه کرد: استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپایی که در فضای زندگی ما وارد شدند موفق هستند و می توانند در حوزه کتاب و کتابخوانی هم وارد شوند و موفق باشند.
رییس حوزه هنری خوزستان یادآور شد: کتاب دغدغه بزرگ همه جوامع در طول تاریخ بوده و بیشترین میراث ماندگاری که از پیشینیان برای ما به مانده کتاب است.
حجت‌الاسلام طباطبایی ادامه داد: هرجایی که تمدن ها تحلیل رفتند و اصالت تا و هویت ها به چالش کشیده شدند جاهایی است که این ثروت عظیم و نعمت بزرگ را ازدست دادند.
وی بیان کرد: به آتش کشیدن کتابخانه ها و به غارت بردن کتاب ها، سرمایه ها و هویت جوامع برای اینکه آنها را عقب نگه دارند بزرگترین آفت برای جوامع بشری در طول تاریخ بوده‌است.
رئیس حوزه هنری خوزستان افزود: اقتضای زندگی و جامعه امروز ما و گستردگی که در حوزه علوم مختلف ایجاد شده این است که در دوره های مختلف نخبگان و اقشار مختلف با کتاب ارتباط برقرار کنند.
به گفته حجت‌الاسلام طباطبایی روزگاری سرمایه اصلی ما نشست و برخاست های اجتماعی مثل شاهنامه خوانی و حافظ خوانی و داستان های قرآنی و روایات و حکایات سعدی و حافظ بود که متأسفانه در دنیای امروز بخش عمده ای از این ارتباطات هنری و ادبی را فضای مجازی به خود اختصاص داده و پر کرده است.
وی در پایان گفت: امیدواریم که با برنامه هایی مثل کتابخانه گردی و اهتمام به حوزه کتاب و کتابخوانی نسل امروز را که به نوعی درگیر فضای مجازی شده است به سمت کتاب برگردانیم.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/32081/ضرورت-راه-اندازی-استارتاپ-کتاب-و-کتابخوانی-در-کشور
بستن   چاپ