پیام خوزستان
غرفه‎داران و سرآشپزان خوزستانی برتر سفره ایرانی مشخص شدند
شنبه 19 اسفند 1396 - 17:30:03
خوزستان آنلاین - جشنواره منطقه‎ای سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با حضور استان‌های هرمزگان، خوزستان و بوشهر در بوشهر به پایان رسید و غرفه‎داران و سرآشپزان برتر این دوره از سوی هیئت داوران معرفی شدند.
به گزارش ایسنا ـ منطقه خوزستان، در این جشنواره فرهنگی، استان‎های بوشهر، هرمزگان و خوزستان به عنوان استان‎های منطقه هشتم کشور حضور داشتند و طی دو روز غذاهای سنتی، آیین‌ها، موسیقی سنتی و محصولات صنایع دستی استان‎های خود را ارایه کردند.
خوزستان در این جشنواره با هفت غرفه از شهرستان‎های مسجدسلیمان، شادگان، اندیمشک، حمیدیه، بهبهان، شوشتر و اهواز شرکت داشت و فرهنگ، ظرفیت‌های گردشگری و آئین‌های سنتی هر یک از این شهرها را معرفی کرد.
در مراسم اختتامیه این جشنواره مسابقه پخت غذای سنتی بین استان‎های شرکت‎کننده برگزار و توانمندی و قابلیت شرکت‎کنندگان در جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری از سوی داوران بین‎المللی بررسی شد که در بخش غذای جنوب خوزستان، خدیجه حمادی از حمیدیه مقام سرآشپز برتر را کسب کرد و سیدضیاء موسوی ازشادگان دوم شد.

در بخش غذای شمال خوزستان شهناز گل‎کار از بهبهان به عنوان سرآشپز برتر انتخاب شد و کبری رضایی از مسجدسلیمان نیز دوم شد.
همچنین مقام غرفه برتر نیز به صورت مشترک به شهناز گل‎کار از بهبهان و کبری رضایی از مسجدسلیمان رسید و سیدضیاء موسوی از شادگان و خدیجه حمادی از حمیدیه نیز به صورت مشترک دوم شدند.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/32271/غرفه‎داران-و-سرآشپزان-خوزستانی-برتر-سفره-ایرانی-مشخص-شدند
بستن   چاپ