پیام خوزستان
بهره‌برداري از 2 کلينيک فوق تخصصي در دزفول
چهارشنبه 25 مرداد 1396 - 7:27:35 AM
مهر
خوزستان انلاين- يوسف پريدار در نشست خبري با اصحاب رسانه در محل دانشگاه علوم پزشکي دزفول اظهار کرد: در راستاي طرح گسترش شبکه بهداشت در مناطق روستايي، سال گذشته 40 خانه بهداشت در حوزه دانشگاه علوم پزشکي به بهره‌برداري رسيد.

وي از انجام 100 مأموريت توسط اورژانس هوايي دزفول خبر داد و افزود: با فعاليت‌هاي اين اورژانس که دو سال پيش با حضور وزير بهداشت افتتاح شد؛ آمار مرگ مادران باردار در مناطق صعب‌العبور دزفول به يک نفر رسيده است در حالي که تا پيش از اين ما شاهد حوادث ناگواري به دليل نبود امکانات بهداشتي در اين مناطق محروم بوديم.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي دزفول بابيان اينکه سه مرکز بهداشت و درمان در شوش و 6 مرکز بهداشت و درمان در دزفول در حال احداث است، پيشرفت فيزيکي اين مراکز را بيش از 70 درصد برشمرد.

پريدار با بيان اينکه پايگاه‌هاي اورژانس پيش بيمارستاني به سرعت توسط خيرين دزفولي در حال احداث هستند، گفت: سال گذشته هفت آمبولانس به ناوگان آمبولانس دزفول افزوده شد که اين آمار در سال جاري به 13 آمبولانس افزايش خواهد يافت.

وي از پيشرفت 90 درصدي اورژانس بيمارستان گنجويان خبر داد و گفت: مطابق با برنامه مقرر شده که 24 تخت فعلي اورژانس گنجويان به بيش از 70 تخت افزايش يابند.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي دزفول همچنين گفت: بخش‌هاي غربالگري سرطان، شيمي‌درماني و راديوتراپي مرکز خيريه امام حسن مجتبي دزفول نيز تمام خدمات خود را به صورت رايگان به بيماران مبتلا به سرطان ارائه مي‌دهد که بخشي از اين هزينه‌ها توسط دانشگاه و بخشي نيز توسط خيرين تأمين مي‌شود.

پريدار از تکميل طرح نصب دستگاه‌هاي تصويربرداري، ام آر اي و سي‌تي‌اسکن در بيمارستان گنجويان دزفول و نظام مافي شوش خبر داد و افزود: از 21 بخش بيمارستان گنجويان 14 بخش به‌طور کامل بازسازي و هفت بخش ديگر نيز در حال بازسازي و عمليات اجرايي هستند.

وي، بزرگ‌ترين پروژه دانشگاه علوم پزشکي دزفول را احداث بيمارستان 400 تخت خوابي يا زهرا برشمرد و گفت: طبق جدول زمان‌بندي ظرف 27 ماه اسکلت کلي بيمارستان، تأسيسات مشترک و 270 تخت از اين بيمارستان به بهره‌برداري خواهد رسيد.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي دزفول افزود: در صورت تکميل اين بيمارستان ظرف دو يا سه سال آينده نياز منطقه از حيث تخت بستري تأمين مي‌شود و ديگر کمبودي در اين زمينه وجود نخواهد داشت.

پريدار همچنين بابيان اينکه سه کلينيک تخصصي و فوق تخصصي ظرف سه تا چهار ماه آينده در شوش و دزفول به بهره‌برداري خواهند رسيد، عنوان کرد: کلينيک شوش بالاي 90 درصد پيشرفت دارد ضمن اينکه کلينيک يا زهرا (س) و امام رضا (ع) دزفول به ترتيب از پيشرفت 90 و 80 درصدي برخوردار هستند که پس از راه‌اندازي با تعرفه دولتي به مردم خدمت‌رساني خواهند کرد.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي دزفول همچنين در خصوص تفاوت قيمت نسخه‌هاي مشابه در داروخانه‌هاي دزفول نيز گفت: بسياري از شهروندان در اين خصوص اعتراض مي‌کنند در حالي که گران‌فروشي و تخلف متصديان داروخانه‌ها دليل اين امر نيست بلکه تفاوت برند داروها مهم‌ترين عامل تغيير قيمت است.

پريدار اضافه کرد: بدين‌صورت که هر دارو توسط شرکت‌هاي مختلفي توليد مي‌شود که قيمت فروش اين شرکت‌ها نيز در خصوص هر دارو بيش و کم با هم متفاوت است اما شهروندان متوجه اين موضوع نمي‌شوند.

وي همچنين تغيير قوانين بيمه و تغيير مداوم قيمت دارو به صورت ناگهاني را نيز ديگر عامل اين تفاوت قيمت دانست و تصريح کرد: اما شهروندان مي‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تفاوت قيمت دارو در صورت يکسان بودن برندها، شکايات خود را به معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي واقع در بيمارستان افشار ارائه دهند.

پريدار اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکي دزفول در خصوص رعايت بخش غذا و دارو کمترين تخلف را دارد و در بين سه دانشگاه برتر کشور است.

وي همچنين بابيان اينکه سيستم نظارت و پايش دانشگاه علوم پزشکي دزفول در راستاي برخورد با تخلفات بسيار قوي است، گفت: به هيچ فردي اجازه سوءاستفاده و تخلف نخواهيم داد و در مدت‌هاي گذشته طي بازرسي‌ها به چندين دکتر و ماماي کلاهبردار که فاقد مدرک واقعي بودند نيز برخورد و مطب آنان را پلمب کرديم.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي دزفول عنوان کرد: ما در حوزه دانشگاه هيچ شهروند درجه دو يا سه نداريم و تمام تلاشمان اين است که با طرح‌ها و برنامه‌هاي مختلف فاصله بهداشتي و درماني ميان مناطق محروم و شهري را بسيار کم کنيم که در اين راستا تاکنون اقدامات ارزشمندي صورت گرفته است.


http://www.khozestan-online.ir/fa/News/7311/بهره‌برداري-از-2-کلينيک-فوق-تخصصي-در-دزفول
بستن   چاپ