پیام خوزستان
مدیرکل بحران استانداری خوزستان:
خوزستان در زیرساخت های جاده ای استان فقیری است
سه شنبه 27 شهريور 1397 - 20:38:23
پیام خوزستان - اهواز- مدیرکل بحران استانداری خوزستان گفت: یکی از دلایلی که در خوزستان دچار مشکلات زیادی هستیم مربوط به زیرساخت های جاده ای است و باید گفت خوزستان در این حوزه فقیر است.

به گزارش خبرنگار مهر ، کیامرث حاجی زاده، ظهر امروز در جلسه کارگروه امداد و نجات استان در سالن جلسات شهید رجایی استانداری خوزستان اظهار کرد: خوزستان فقط یک استان نیست بلکه به تنهایی یک کشور محسوب می شود و دلیل آن گستره جغرافیایی، تنوع آب و هوایی، منابع سرشار طبیعی و غیرطبیعی آن است.
وی افزود: بحران های خوزستان با توجه به ویژگی های خاص آن با بحران ها کشور متمایز است چراکه با توجه به افزایش وسعت، بحران ها نیز شدیدتر و بزرگتر خواهند شد.
حاجی زاده بیان کرد: خوزستان استانی که در بحث زیرساختی مشکل دارد و تا قبل از بحران بهمن 95 ، اقدامات قابل توجهی در حوزه زیرساخت های آن انجام نشده بود و کارهایی که انجام شده اغلب حالت مسکن بودند.
مدیرکل بحران استانداری خوزستان با بیان اینکه زیرساخت های استان در بخش انرژی، آب و برق، مخابرات، مسکن، راه و غیره دارای مشکل است، گفت: یکی از دلایلی که در خوزستان دچار مشکلات زیادی هستیم مربوط به زیرساخت های جاده ای است و باید گفت خوزستان در این حوزه فقیر است.؛ طی دوسال اخیر اقداماتی در این حوزه با پیگیری های استاندار انجام شده که با دیون در حال انجام هستند.
وی تأکید کرد: در حوزه جاده های خوزستان باید اهتمام ویژه ای صورت گیرد چراکه کار را برای پلیس، اورژانس و هلال احمر استان سخت تر کرده است. در سیل سال 95 در بخش هایی از شهرستان لالی هیچ گونه راه ارتباطی وجود نداشت لذا دستگاه های مرتبط باید به روزرسانی و تقویت زیرساخت های جاده ای را جدی بگیرند.
حاجی زاده با بیان اینکه در در برخی مناطق کوهستانی و زاگرس نشین حتی در شرایط عادی وجود دارد، اظهار کرد: باید مشکل آنتن دهی خطوط تلفن همراه در این مناطق را مرتفع کرد.
مدیرکل بحران استانداری خوزستان، با انتقاد از عملکرد اداره کل حمل و نقل جاده ای در خصوص عدم نصب علائم راهنمایی و رانندگی در برخی جاده های استان بیان کرد: اگر بتوانیم راه را ایمن کنیم مشکلات بسیاری حل می شود ولی هنوز در برخی راه های استان علائم رانندگی نصب نشده و این مشکل بار مضاعفی برای پلیس ایجاد کرده است.
حاجی زاده تأکید کرد: باید اداره کل حمل و نقل جاده ای باید به تعهدات خود پایبند تر باشد و رفع این مشکلات را پیگیری کند. از سانحه و حوادثی که به خاطر نصب نشدن علائم رانندگی ایجاد شده باشد نمیگذریم چون همیشه راننده مقصر نیست و برخی مواقع باید کم کاری مسئولان هم بیان شود چون جان انسان ها با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.
وی ادامه داد: در حوزه آموزش همگانی در بخش امداد و نجات کارهای خوبی انجام شده که رضایت بخش است، ساختار کمیته علمی و آموزشی در کشور نیز ساختاری بی بدیلی است؛ بحث پهنه بندی، شناسایی نقاط حادثه خیز و تاب آوری و طرح های دادرس در زمینه امداد نجات انجام شده است.
مدیرکل بحران استانداری خوزستان گفت: سند جامع آموزش بحران اولین بار در استان تدوین و جزو سندهای خوب و کاربردی به شمار می رود.
حاجی زاده با بیان اینکه در بخش دستگاه های خدماتی و اجرایی نیز کارهای بزرگی انجام شده است، گفت: طرح غدیر را در کمتر از 10 ماه با 100 کیلومتر لوله دو هزار اجرا کردیم که یک استثنا و حرکتی جهادی است.
وی ادامه داد: در سال 87 و 88 به مراتب وضعیت بهتری را از نظر تأمین آب در آبادان و خرمشهر داشتیم اما در سال جاری وقایعی اتفاق افتاد که وضعیت آبی خیلی از آن سال ها بدتر بود به طوری که ای.سی آب بالای 22 هزار رسید اما این مسئله هم مدیریت شد.
مدیرکل بحران استانداری خوزستان با تأکید بر لزوم مدیریت بهینه مصرف برق توضیح داد: با توجه به کاهش آورد رودخانه ها تولید برق آبی از پنج هزار مگاوات به یک هزار و 800 مگاوات رسیده اما این موضوع مدیریت شد؛ در برخی استان ها روزی پنج ساعت خاموشی با برنامه داشتند در حالی که این اتفاق در خوزستان رخ نداد.
وی با اشاره به حوزه امداد نجات در بحث آتش سوزی ها گفت: استان در این حوزه فقیر است و شرکت مناطق نفتخیز، شرکت مهندسی توسعه نفت، شرکت های فولاد، شرکت اروندان، پتروشیمی ها، مناطق ویژه باید کمک کنند.
حاجی زاده بیان کرد: قرار است پنج طرح جدید که در پتروشیمی توسعه پیدا کنند؛ اگر استاندارد مناسبی نداشته باشند مجوز لازم برای توسعه آنها را صادر نخواهیم کرد؛ در آتش سوزی پتروشیمی بوعلی با یک آتش سوزی جو روانی خاصی برای مردم ایجاد شد؛ بنابراین باید پایگاه اطفای حریق صنعتی به بالگرد و ماشین آلات اطفای حریق زمینی استان مجهز شود.
مدیرکل بحران استانداری خوزستان، اظهار کرد: هفته پیش با پیگیری ها انجام شده موافقت اولیه برای ایجاد پایگاه اطفا حریق صنعتی گرفته شد.
حاجی زاده بیان کرد: امسال حدود دو میلیاد تومان تجهیزات جدید شامل دو دستگاه مه پاش و یک دستگاه جت اسکی خریداری شده که در اختیار هلال احمر قرار می دهیم؛ همچنین اعتباری برای خریداری 20 ژنراتور کنار گذاشته شده و با توجه به محدودیت های مالی استان ساخت پنج سالن چند منظوره مدیریت بحران در دهدز، قلعه تل، اندیکا، لالی و شهیون دزفول مصوب شده است.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/79888/خوزستان-در-زیرساخت-های-جاده-ای-استان-فقیری-است
بستن   چاپ