پیام خوزستان
رییس بنیاد نخبگان خوزستان:
وجود بوفه در مدارس یک سم است
يکشنبه 29 مهر 1397 - 20:23:35
پیام خوزستان - اهواز - رییس بنیاد نخبگان خوزستان با بیان اینکه وجود بوفه در مدارس سم است گفت: حذف بوفه در مدارس می تواند به سلامت دانش آموزان بسیار کمک کند.
به گزارش ایرنا علی حسین صابری روز یکشنبه در شورای آموزش و پرورش خوزستان در سرسرای استانداری بیان کرد: در بیشتر بوفه های مدارس خوزستان غذاهای سرخ کردنی و گوشتی که به سلامت دانش آموزان صدمه می زند عرضه می شود.
وی گفت:فعالیت فیزیکی دانش آموزان در مدارس بسیار ضعیف است و این مشکل در سراسر کشور
به ویژه خوزستان به دلیل شرایط نامناسب آب و هوایی بسیار کم است و این موضوع به افزایش وزن و آسیب زدن به سلامت دانش آموزان تاثیر زیادی دارد.
صابری همچنین با بیان اینکه ارتباط معلم و دانش آموز در مدارس ما بسیار محدود است افزود: در مدارس کشورهای دیگر ارتباط معلم با دانش آموز بسیار عمیق تر و بیشتر است که این موضوع در آموزش بهتر دانش آموزان موثر است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خوزستان نیز بیان کرد: حوزه سلامت دانش آموزان در پنج سال اخیر از وضعیت سنتی به علمی تغییر کرده و این موضوع کمک می کند که به مشکلات بهداشت و سلامتی در سطح مدارس به صورت علمی رسیدگی شود.
محمود معزی ادامه داد: برای آشنایی بیشتر دانش آموزان با حوزه سلامت و بهداشت امسال کتابی با عنوان سلامت و بهداشت در پایه دوازدهم تدریس می شود تا دانش آموزان به صورت علمی با اهمیت رعایت نکات بهداشتی آشنا شوند.
وی گفت: همچنین مقرر شده 400 هزار عدد ماسک در بین مدارس خوزستان توزیع شود.
معزی همچنین با اشاره به اهمیت توجه به بهداشت و مناسب سازی سرویس بهداشتی مدارس در حفظ سلامت دانش آموزان بیان کرد: 2 هزار و 700 سرویس بهداشتی مدارس خوزستان به بهسازی و مناسب سازی نیاز دارند.
یک عضو شورای آموزش و پرورش خوزستان نیز بیان کرد: برای داشتن مدارسی با استاندارد بهداشتی، باید مدیران و متولیان مدارس را به توجه به رعایت بهداشت و سلامت دانش آموزان و مدرسه توجیه کرد تا این مهم را در بین دانش آموزان گسترش دهند.
روزبه کردونی افزود: آموزش رعایت نکات بهداشتی را باید در بین دانش آموزان مقاطع ابتدایی آغاز کرد.
وی گفت: مصرف دخانیات در بین برخی دانش آموزان از دیگر موارد مهم در حوزه سلامت دانش آموزان است که باید در این خصوص غربالگری انجام شود تا بتوان راهکاری را برای پیشگیری بهتر در این زمینه مشخص کرد.
وی بیان کرد: سالانه پول زیادی برای بیمه دانش آموزان دریافت می شود که در بیشتر موارد بیمه مورد استفاده دانش آموز قرار نمی گیرد؛ اگر این هزینه ها صرف پیشگیری بیماری ها و آموزش نکات بهداشتی در بین دانش آموزان شود،تاثیر بیشتری در حفظ سلامتی دانش آموزان خواهد داشت.
7158/ 6037

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/87044/وجود-بوفه-در-مدارس-یک-سم-است
بستن   چاپ