پیام خوزستان
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان پیشنهاد داد؛
در نظر گرفتن یک روز در ماه به عنوان زنگ اولیا و مربیان
دوشنبه 30 مهر 1397 - 15:36:51
پیام خوزستان - مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به لزوم همکاری خانواده‌ها و آموزش و پرورش گفت: باید یک روز در ماه به عنوان زنگ اولیا و مربیان در نظر گرفته شود تا در این فرصت اولیا و مربیان با یکدیگر گفت‌وگوهایی داشته باشند.
به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، محمد تقی‌زاده در همایش استانی هفته پیوند اولیاء و مربیان که امروز دوشنبه (30 مهرماه) در اهواز برگزار شد، ضمن تسلیت ایام اربعین، اظهار کرد: وقتی به تاریخ گذشته نگاه می‌کنیم، ایام، مناسبت‌ها و نهضت‌های فراوانی را می‌بینیم که در تاریخ ثبت شده‌اند. برخی از نهضت‌ها به یک جامعه، مذهب، دین و دوره خاص تعلق دارند و در جامعه خود باقی مانده و به سایر جوامع توسعه پیدا نمی‌کنند؛ اما نهضت امام حسین(ع) این گونه نبود. این نهضت تنها به اسلام و شیعه تعلق ندارد.
وی افزود: ما باید حافظه تاریخی خوبی داشته باشیم. باید مواریث تاریخی را به دانش آموزان انتقال دهیم. باید توجه کنیم در قیام امام حسین(ع) چه عوامل و مشکلاتی مطرح بودند. گاهی همه چیز هست اما چیزی که باید شناخته شود، شناخته نمی‌شود. شعر، توصیف، عزا و عشق بدون شناخت، سرگرم‌کننده است و اثر عمیقی بر جامعه ندارد. اگر این شناخت باشد ما با آسیب‌ها و چالش‌های کمتری در جامعه روبرو می‌شویم.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه نتایج تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد اعتماد مردم نسبت به یکدیگر کاهش پیدا کرده است، گفت: ما هزاران سال است که الفبا را آموزش می‌دهیم و با این حروف الفبا زیباترین کلمات را می‌نویسیم اما مشکل ما در پیاده‌سازی این کلمات در جامعه است.
تقی‌زاده ادامه داد: پایه و اساس تعلیم و تربیت، فراگیری ساده‌ترین مهارت‌های زندگی اجتماعی است که راه را برای ما باز می‌کند و بعد از آن ما می‌توانیم صنعت خوب، تکنولوژی پیشرفته و اقتصاد برتری داشته باشیم. در غیر این صورت اگر ما تنها مدارس خوب داشته باشیم و علوم سنگینی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم، نتوانسته‌ایم به خوبی چیزی در مدرسه آموزش دهیم.
وی تاکید کرد: آموزش و پرورش تنها با کمک خانواده‌ها می‌تواند موفق عمل کند. دوران طلایی آموزش و پرورش مربوط به 120 سال پیش است؛ مدرسه سعادت در بوشهر کاملا تحت نظر مدیر، معلم و خانواده اداره می‌شد. مدیر، معلم استخدام می‌کرد. آن‌ها را به مناطق مختلف کشور و یا حتی خارج از کشور اعزام می‌کرد و با کمک معلم برای بچه‌ها کتاب می‌نوشت.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان افزود: اما امروزه می‌بینیم برای تمام استان‌ها به صورت یکپارچه مجموعه‌ای از کتب توسط وزارتخانه منتشر و برای تدریس آن‌ها نیز زمان‌بندی تعریف می‌شود.
تقی‌زاده خاطرنشان‌کرد: همه ما باید ذهن خود را درگیر آموزش و پرورش و ذهن بچه‌ها را از چهارچوب کلاس خارج کنیم. بخشی از شخصیت دانش‌آموزان را مطالعات غیردرسی آن‌ها تشکیل می‌دهد. شاخص مطالعه یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه در هر جامعه است ولی ما می‌بینیم که در کشور ما سرانه مطالعه پایین آمده است.
وی تاکید کرد: باید به مسائل جسمی، روانی و بهداشتی دانش‌آموزان به خصوص دانش‌آموزان دختر توجه ویژه‌ای داشته باشیم. وضعیت تغذیه دانش‌آموزان در برخی مدارس، تغذیه سالمی نیست، باید به این مساله نیز توجه کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: در آموزش و پرورش باید احترام به قانون، احترام و صداقت در برخورد، رعایت مسائل بهداشتی و ... آموزش داده شود. این مطالب، موضوعات ساده‌ای هستند اما به شرط آنکه هر کدام از ما دانش لازم را در این زمینه داشته باشیم.
تقی‌زاده با اشاره به لزوم همکاری بیشتر اولیا و مدرسه، عنوان کرد: باید یک روز در ماه به عنوان زنگ اولیا و مربیان در نظر گرفته شود تا در این فرصت اولیا و مربیان با یکدیگر گفت‌وگوهایی داشته باشند.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/87166/در-نظر-گرفتن-یک-روز-در-ماه-به-عنوان-زنگ-اولیا-و-مربیان
بستن   چاپ