پیام خوزستان
امام جمعه موقت اهواز:
سهم فضای مجازی درتربیت کودکان و نوجوانان بیشترشده است
سه شنبه 1 آبان 1397 - 10:50:33
پیام خوزستان - اهواز - امام جمعه موقت اهواز گفت: امروزه فضای مجازی و عوامل بسیار دیگری در تربیت و شخصیت پذیری دانش آموزان و فرزندان تاثیر گذار شده و اثر پذیری مدرسه و خانواده بر تربیت دانش آموزان کمتر شده است.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن حسن زاده دوشنبه درآیین گرامیداشت هفته پیوند اولیا و مربیان در تالار طلائیه اهواز بیان کرد: راه حل های ممنوعیت ماهواره و فیلتر فضای
مجازی برای تربیت کودکان و نوجوانان جوابگو نیست و باید راهکار استفاده درست از آنها را پیدا کرد.
وی گفت: روانشناسان راه حل های خوبی برای تربیت درست فرزندان پیشنهاد می کنند و باید با روحیه جهادی و انقلابی تربیت کودکان و نوجوانان را پیش بگیریم.
امام جمعه موقت اهواز ادامه داد: آنچه که پس از پیروزی انقلاب اسلامی تحول ایجاد کرد بخش بزرگی از آن در آموزش وپرورش و آموزش عالی بود.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش بنیانگذار بسیاری از پیشرفت ها و رفتارها در جامعه است گفت: پایه علم کشور نسبت به پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با کمک آموزش و پرورش پیشرفت بسیار خوبی یافته و باید برای تربیت نسل کودک و نوجوان نیز از ظرفیت آموزش و پرورش استفاده شود.
حجت الاسلام حسن زاده افزود: امروز فضای مجازی در تمامی مسایل تاثیر گذار شده است و هیچ اتفاق و حادثه ای را نمی توان با وجود فضای مجازی مخفی کرد؛ به عنوان مثال دیشب در مدرسه ای در اهواز دعوت بودم در منطقه اطراف مدرسه صدای تیراندازی شنیده شد و در مدت کوتاهی این اتفاق در فضای مجازی منتشر شد.
امام جمعه موقت اهواز ادامه داد: درصد پنهانکاری بسیار پایین آمده و در مسایل اجتماعی و اقتصادی نمی توان مخفی کاری کرد.
وی درادامه با تاکید بر اینکه دانش آموزان خوزستانی باید از رفاهیات و امکانات بیشتری برخوردار باشند بیان کرد: دانش آموزان خوزستانی با توجه به اهمیت این استان در کشور باید از رفاهیات و امکانات بیشتری برخوردار باشند که متاسفانه تاکنون اینگونه نبوده است.
حجت الاسلام حسن زاده گفت: در شهرستان ماهشهر شرکت های متعدد پتروشیمی با درآمد بالا وجود دارد اما ماهشهر در محرومیت است و دانش آموزان این مناطق شرایط خوبی ندارد.
وی بیان کرد: انتظار می رود در استانی که سهم بالایی در ایجاد درآمد کشور دارد دانش آموزان آن از امکانات بیشتری برخوردار باشند.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان نیز بیان کرد: ٢٢١ هزار کشته ناشی از تصادفات رانندگی ناشی از نبود آموزش صحیح رعایت نکات ایمنی است این در حالی است که در دوران جنگ تحمیلی ٢١٥ هزار نفر از مردم کشور شهید شدند.
محمد تقی زاده کاهش اعتماد عمومی در جامعه را نیز یک آسیب بیان کرد و گفت: سال های زیادی است که ما الفبا را تکرار می کنیم و به وسیله آنها زیباترین کلمات را می نویسیم اما درک درستی از واژه هایی مثل دوستی، محبت، رفاقت ، احترام به قانون و گذشت در جامعه وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه از اهداف اجباری شدن دوره پیش دبستانی در خوزستان مهارت آموزی اجتماعی و فردی است، بیان کرد: هدف ما از ورود نوآموزان به مدرسه آشنایی آنان با محیط مدرسه ، معلمان و سایر دانش آموزان، و تمرین و فراگیری ساده ترین مهارت های زندگی اجتماعی است.
وی مشارکت خانواده ها را در امر آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: برای داشتن تعلیم و تربیتی موفق باید ذهن خانواده ها درگیر مساله آموزش و پرورش شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان ایجاد زنگ اولیا در مدرسه را راهکاری مهم برای مشارکت هر چه بیشتر آنان در امور مدرسه دانست و افزود: نواختن زنگ اولیا در مدرسه به مدت یک روز در ماه و ایجاد یک گفتمان ساده بین مدرسه و اولیای دانش آموزان در خصوص مسایل آموزشی، تربیتی، جسمی و روحی فرزندانشان کمک زیادی به تحقق اهداف تعلیم و تربیت در جامعه می کند.
در خوزستان یک میلیون و یکصد هزار دانش آموز در بیش از هشت هزار مدرسه درس می خوانند.
7158/ 6037

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/87269/سهم-فضای-مجازی-درتربیت-کودکان-و-نوجوانان-بیشترشده-است
بستن   چاپ