پیام خوزستان
توسعه ورزش سه گانه در گرو احداث مدارس اختصاصی است
سه شنبه 20 آذر 1397 - 18:39:56
پیام خوزستان - اهواز – ایرنا – نایب رییس فدراسیون ورزش سه گانه کشور گفت: احداث مدارس اختصاصی ورزش سه گانه یکی از برنامه های فدراسیون برای توسعه و گسترش این رشته در بین بانوان و آقایان سطح کشور است.
فروزان زاهدمنش روز سه شنبه در حاشیه رقابت های دو گانه کشوری بانوان که در اهواز برگزار شد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مدارس ورزش سه گانه در جهت استعدادیابی و اشاعه بهتر این رشته به نوجوانان و جوانان کمک می کند از طرفی باعث شناسایی بهتر ورزشکاران شده و به دنبال آن می توانیم یک تیم ملی قدرتمند داشته باشیم و در مسابقات بین المللی افتخارآفرینی کنیم.
وی با بیان این که مسابقات دوگانه بانوان اهواز در سطح بسیار خوبی برگزار شد افزود: این رقابت ها برای اولین بار در رده سنی نوجوانان با حضور 50 ورزشکار از سراسر کشور زیر نظر تیم استعدادیاب فدراسیون برگزار شد و نفرات خوبی را شناسایی کردیم.
نایب رییس فدراسیون ورزش سه گانه کشور افزود: با توجه به برگزاری مسابقات لیگ بانوان در 2 سال اخیر، این رشته به خوبی در بین دختران گسترش پیدا کرده و تعداد ورزشکاران بانو رو به افزایش است. امسال تاکنون 2 مرحله از لیگ بانوان را برگزار کردیم و هفته آینده مرحله سوم لیگ در اصفهان برگزار می شود.
وی اعزام بانوان به مسابقات برون مرزی را از دیگر برنامه های مهم این فدراسیون دانست و گفت: بانوان ما برای این که بتوانند در سطح آسیایی کسب افتخار کنند باید در مسابقات بین المللی حاضر شوند اگر چه ابتدا باید ورزشکار خود را به خوبی پرورش دهیم تا در برابر حریفان خارجی بتوانند حرفی برای گفتن داشته باشند.
زاهدمنش افزود: نباید انتظار داشت که از دل چند مسابقه معمولی یک تیم انتخاب کرده و به مسابقات بین المللی اعزام کنیم بلکه باید از سنین پایه شروع کرده و ورزشکاران خود را پرورش دهیم. متاسفانه در بخش بانوان به دلیل پوشش لباس، نمی توانیم به رشته شنا بپردازیم و بیشتر توجه ما به رشته های دوومیدانی و دوچرخه سواری معطوف می شود لذا مسابقات ما به صورت دوگانه است هر چند امیدواریم بستری فراهم شود که بتوانیم به سمت سه گانه برویم.
وی با بیان این که سطح بانوان ایرانی از ورزشکاران بین المللی پایین تر است گفت: اکثر مسابقاتی که در سطح آسیا و جهان برگزار می شود به صورت سه گانه است و ما نمی توانیم در این مسابقات شرکت کنیم از طرفی چون مسابقات دوگانه کمتر برگزار می شود شانس چندانی برای کسب مدال نداریم.
نایب رییس فدراسیون ورزش سه گانه افزود: رشته شنا باید در آب های آزاد انجام شود که متاسفانه این بستر در تمام استان های کشور فراهم نیست از طرفی به دلیل پوشش لباس بانوان نمی توانیم در این رشته فعالیت کنیم. خوشبختانه لباسی برای بانوان طراحی شده که در حال برطرف کردن معایب آن هستیم، جنس و میزان خیس شدن لباس باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا ورزشکار به راحتی بتواند مسابقه خود را دنبال کند.
وی در خصوص استفاده از مربیان مطرح خارجی برای بانوان این رشته گفت: با توجه به سختی کار ورزش سه گانه اکثر مربیان این رشته در جهان و حتی در کشورمان، آقا هستند لذا اگر مشکل رشته شنا در بخش بانوان مرتفع شود ما می توانیم از مربیان حرفه ای خارجی برای خانم ها استفاده کنیم به عنوان مثال می توانیم از سرجیو مربی خارجی تیم ملی آقایان کشورمان برای تیم بانوان استفاده کنیم. با هماهنگی به عمل آمده قرار است اردوی سوم تیم ملی با حضور بانوان و آقایان زیر نظر سرجیو برگزار شود.
زاهدمنش با بیان این که مربی مجرب داخلی برای زنان در رشته سه گانه نداریم و بیشتر مربیان در حد مربیگری درجه سه هستند افزود: ما می توانیم با فراهم کردن شرایط لازم، مربیان و داوران زن ایرانی را به خارج از کشور اعزام کنیم تا سطح فنی آن ها افزایش یابد. سه گانه یک رشته نوپا و اروپایی به شمار می رود لذا برای این که بتوانیم ورزشکاران مان را با علم روز جهان منطبق کنیم باید از حضور مربیان خارجی در تیم ملی استفاده کنیم.
وی یکی از مشکلات مهم این رشته را کمبود بودجه عنوان کرد و گفت: رشته سه گانه چون امکان پخش تلویزیونی ندارد به تبع شانسی برای جذب حامی مالی نخواهد داشت و این مساله ما را با مشکل مضاعف مواجه کرده است.
به گزارش ایرنا سه‌ گانه یک ورزش ترکیبی است که شرکت ‌کنندگان در آن با انجام سه مرحله استقامتی با یکدیگر رقابت می ‌کنند. مراحل مسابقه شامل شنا، دوچرخه‌ سواری و دو بوده و مسافت هر یک از این مرحله ‌ها بسته به نوع مسابقه تغییر می ‌کند. سه‌ گانه از سال 2000 در هر دو بخش مردان و زنان وارد برنامه مسابقات المپیک شده ‌است.
9879/6064

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/95464/توسعه-ورزش-سه-گانه-در-گرو-احداث-مدارس-اختصاصی-است
بستن   چاپ