يافتههاي پژوهشگر ايراني درباره تاثير جيره غذايي «خرفه» بر جوجههاي گوشتي
مقالات
بزرگنمايي:
دکتر محمدرضا قرباني با دفاع از رساله خود تحت عنوان «تاثير خرفه بر عملکرد، وضعيت آنتي اکسيداني، پاسخهاي ايمني و جمعيت ميکروبي سکوم جوجههاي گوشتي» اولين فارغالتحصيل دکتري گروه علوم دامي دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان محسوب ميشود.
در اين رساله همچنين با توجه به اهميت استفاده از گياهان دارويي به عنوان جايگزين آنتي بيوتيکها و مواد آنتي اکسيدان سنتتيک در جيره طيور، اثر استفاده از پودر خشک شده و عصاره گياه خرفه به عنوان افزودنيهاي گياهي بر عملکرد جوجههاي گوشتي مورد آزمايش قرار گرفته و بهترين سطح استفاده از اين ترکيبات جهت رشد بهينه جوجههاي گوشتي پيشنهاد شده است.
در اين مطالعه اثرات آنتي اکسيداني و ضد ميکروبي گياه خرفه با بررسي وضعيت آنتي اکسيداني خون و نيز فلور ميکروبي سکوم جوجهها مورد آزمايش قرار گرفته و تاثير استفاده از اين ترکيبات گياهي بر سيستم ايمني و پارامترهاي خوني جوجههاي گوشتي مورد مطالعه قرار گرفته است.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/289/