پیام خوزستان
مرغ‌های تنظیم بازار، در راه خوزستان به کجا پر می‌کشند؟
يکشنبه 29 فروردين 1400 - 23:10:09
پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در حال حاضر حدود 300 تن مرغ موجودی داریم که باید مجوزی دریافت شود تا روزانه 30 تن مرغ به ویژه در اهواز توزیع شود. اگر این کار انجام شود و سه استان معین تامین مرغ نیز روزانه 75 تن مرغ را به خوزستان ارسال کنند، مشکل حل خواهد شد.

خدارحم امیری‌زاده در جلسه ستاد تنظیم بازار خوزستان که امروز (29 فروردین‌ماه) برگزار شد، اظهار کرد: در اسفندماه شاهد کاهش 18 درصدی جوجه‌ریزی معادل حدود یک میلیون جوجه بوده‌ایم که نتیجه آن در اردیبهشت‌ماه خود را نشان خواهد داد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: مقرر شده بود روزانه ایلام و لرستان هر کدام 30 تن و بوشهر 15 تن مرغ به خوزستان ارسال کنند. در این چند روز این سه استان باید 375 تن مرغ به ما می‌دادند اما تنها 68 تن مرغ به خوزستان اختصاص داده‌اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به صدور مجوز افزایش جوجه‌ریزی پس از چهار سال، گفت: روز گذشته به تمام شهرستان‌ها و سازمان نظام مهندسی نامه‌ای ارسال کردیم که افزایش ظرفیت دهند و مرغداری‌ها نیز مدارک خود را ارائه دهند و اگر مشکل خاصی نداشته باشند می‌توانند وارد مدار شوند تا برای جوجه‌ریزی دانه دریافت کنند.
امیری‌زاده بیان کرد: در مجموع تقریبا برآورد شده که این 92 واحد، بیش از یک میلیون و 650 هزار قطعه مرغ تولید می‌کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه کمبود جوجه‌ریزی در فروردین‌ماه نیز وجود دارد، گفت: در حال حاضر حدود 300 تن مرغ موجودی داریم که باید مجوزی دریافت شود تا روزانه 30 تن مرغ به ویژه در اهواز توزیع شود. اگر این کار انجام شود و سه استان معین تامین مرغ نیز روزانه 75 تن مرغ را به خوزستان ارسال کنند، مشکل حل خواهد شد.
وی افزود: اگر مجوز توزیع 40 تن نیز داده و در بازار توزیع شود، امروز 250 تن مرغ وارد بازار شده است.
امیری‌زاده بیان کرد: به این سه استان گفتیم گوشت مرغ برای ما ارسال کنند زیرا روز گذشته ایلام اعلام کرد که 15 تن مرغ زنده به خوزستان ارسال کرده است اما آن چیزی که به دست ما رسیده 6 تن بوده است؛ این مرغ‌ها یا در راه در رو دارند و جای دیگر می‌روند یا مرغداری به تعهد خود عمل نمی‌کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: در خوزستان قیمت گوشت مرغ در کشتارگاه‌ها 23 هزار و 900 تومان است اما حمل مرغ از استان‌های دیگر هزینه دارد.
وی افزود: به وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد داده‌ایم که در این شرایط، به هر مرغدار به ازای تحویل هر میزان گوشت مرغ، نهاده تحویل داده شود.
امیری‌زاده گفت: تاکنون بیش از 300 مرغداری که بر اساس جدول لیست توزیع مورد نظر، عمل نکرده‌اند را به مراجع قضایی معرفی کرده‌ایم اما از دادستان خواسته‌ایم در این شرایط جریمه نشوند زیرا در صورت جریمه ممکن است تولید نکنند و با مشکلات بیشتری مواجه شویم. با هر نحوی با این افراد برخورد می‌کنیم اما باید مدیریت شوند تا از این بحران عبور کنیم.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/276401/مرغ‌های-تنظیم-بازار،-در-راه-خوزستان-به-کجا-پر-می‌کشند؟
بستن   چاپ