پیام
خوزستان - ایرنا / رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد
دزفول با اشاره به تحقیقات انجام شده پیرامون چرایی کیفیت پایین نان در
خوزستان گفت: کیفیت پایین نان در
خوزستان به دلیل پخت نامناسب است که با رعایت سه نکته امکان تحول در کیفیت آن وجود دارد.
سیدمحمود طبیب غفاری، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد
دزفول اظهار کرد: میزان پروتئین، سختی دانه و کیفیت نانوایی از جمله مهمترین شاخصهای سنجش کیفیت ارقام مختلف گندم به شمار میروند که درصورت کسب استانداردهای تعریف شده و سخت گیرانه بین المللی، ارقام جدید گندم نامگذاری و معرفی میشوند.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/855032/دلیل-کیفیت-پایین-نان-خوزستان-مشخص-شد