پیام خوزستان
دلیل کیفیت پایین نان خوزستان مشخص شد
دوشنبه 3 ارديبهشت 1403 - 11:38:32
پیام خوزستان - ایرنا / رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول با اشاره به تحقیقات انجام شده پیرامون چرایی کیفیت پایین نان در خوزستان گفت: کیفیت پایین نان در خوزستان به دلیل پخت نامناسب است که با رعایت سه نکته امکان تحول در کیفیت آن وجود دارد.
سیدمحمود طبیب غفاری، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول اظهار کرد: میزان پروتئین، سختی دانه و کیفیت نانوایی از جمله مهمترین شاخص‌های سنجش کیفیت ارقام مختلف گندم به شمار می‌روند که درصورت کسب استانداردهای تعریف شده و سخت گیرانه بین المللی، ارقام جدید گندم نامگذاری و معرفی می‌شوند.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/855032/دلیل-کیفیت-پایین-نان-خوزستان-مشخص-شد
بستن   چاپ