غرفهداران و سرآشپزان خوزستانی برتر سفره ایرانی مشخص شدند
فرهنگی
بزرگنمايي:
خوزستان آنلاین - جشنواره منطقهای سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با حضور استانهای هرمزگان، خوزستان و بوشهر در بوشهر به پایان رسید و غرفهداران و سرآشپزان برتر این دوره از سوی هیئت داوران معرفی شدند.
به گزارش ایسنا ـ منطقه خوزستان، در این جشنواره فرهنگی، استانهای بوشهر، هرمزگان و خوزستان به عنوان استانهای منطقه هشتم کشور حضور داشتند و طی دو روز غذاهای سنتی، آیینها، موسیقی سنتی و محصولات صنایع دستی استانهای خود را ارایه کردند.
خوزستان در این جشنواره با هفت غرفه از شهرستانهای مسجدسلیمان، شادگان، اندیمشک، حمیدیه، بهبهان، شوشتر و اهواز شرکت داشت و فرهنگ، ظرفیتهای گردشگری و آئینهای سنتی هر یک از این شهرها را معرفی کرد.
در مراسم اختتامیه این جشنواره مسابقه پخت غذای سنتی بین استانهای شرکتکننده برگزار و توانمندی و قابلیت شرکتکنندگان در جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری از سوی داوران بینالمللی بررسی شد که در بخش غذای جنوب خوزستان، خدیجه حمادی از حمیدیه مقام سرآشپز برتر را کسب کرد و سیدضیاء موسوی ازشادگان دوم شد.
در بخش غذای شمال خوزستان شهناز گلکار از بهبهان به عنوان سرآشپز برتر انتخاب شد و کبری رضایی از مسجدسلیمان نیز دوم شد.
همچنین مقام غرفه برتر نیز به صورت مشترک به شهناز گلکار از بهبهان و کبری رضایی از مسجدسلیمان رسید و سیدضیاء موسوی از شادگان و خدیجه حمادی از حمیدیه نیز به صورت مشترک دوم شدند.
انتهای پیام
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/32271/