دلیل کیفیت پایین نان خوزستان مشخص شد
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - ایرنا / رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول با اشاره به تحقیقات انجام شده پیرامون چرایی کیفیت پایین نان در خوزستان گفت: کیفیت پایین نان در خوزستان به دلیل پخت نامناسب است که با رعایت سه نکته امکان تحول در کیفیت آن وجود دارد.
سیدمحمود طبیب غفاری، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول اظهار کرد: میزان پروتئین، سختی دانه و کیفیت نانوایی از جمله مهمترین شاخصهای سنجش کیفیت ارقام مختلف گندم به شمار میروند که درصورت کسب استانداردهای تعریف شده و سخت گیرانه بین المللی، ارقام جدید گندم نامگذاری و معرفی میشوند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/855032/